Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 21.10.2024 - 19:12, Güncelleme: 21.10.2024 - 19:12 1678 kez okundu.
 

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Kıymetli Basın Mensupları,
antalyahabertakip.com - Gazetecilik, toplumların en önemli dinamiklerinden biri olan bilgilendirme, aydınlatma ve toplumu doğru haberlerle buluşturma sorumluluğunu taşıyan çok kıymetli bir meslektir. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü, basın mensuplarının topluma olan katkılarını hatırlamak ve bu önemli görevi yerine getiren gazetecilere duyduğumuz minneti bir kez daha ifade etmek için değerli bir fırsattır. Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Halkın haber alma hakkı, özgür düşüncenin gelişmesi ve toplumun bilinçlenmesi açısından büyük önem taşır. Gerçek ve tarafsız habercilik sadece halkın doğru bilgilendirilmesiyle sınırlı kalmaz. Aynı zamanda haksızlıkların ve yanlışların ortaya çıkmasına vesile olur. Bu anlamda gazeteciler topluma yön veren önemli birer rehberdir. Sizler, toplumun nabzını tutarak ve halkın sesi olarak çok önemli bir sorumluluğu yerine getiriyorsunuz. Özellikle son yıllarda medya dünyasının hızla değişen koşullarına rağmen, gazetecilerin işlerini ne kadar titizlikle ve özveriyle yaptığına şahit oluyoruz. Bizler yerel yönetimler olarak, basın mensuplarının çalışmalarını takdir ediyor, her zaman yanınızda olmaktan ve sizlerle işbirliği içinde çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle, görevleri başında hayatlarını kaybeden basın emekçilerini rahmetle anıyor, halen bu kutsal görevi sürdüren tüm gazetecilerimize meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Dünya Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun.
Kıymetli Basın Mensupları,

antalyahabertakip.com - Gazetecilik, toplumların en önemli dinamiklerinden biri olan bilgilendirme, aydınlatma ve toplumu doğru haberlerle buluşturma sorumluluğunu taşıyan çok kıymetli bir meslektir.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü, basın mensuplarının topluma olan katkılarını hatırlamak ve bu önemli görevi yerine getiren gazetecilere duyduğumuz minneti bir kez daha ifade etmek için değerli bir fırsattır.

Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Halkın haber alma hakkı, özgür düşüncenin gelişmesi ve toplumun bilinçlenmesi açısından büyük önem taşır.

Gerçek ve tarafsız habercilik sadece halkın doğru bilgilendirilmesiyle sınırlı kalmaz. Aynı zamanda haksızlıkların ve yanlışların ortaya çıkmasına vesile olur.

Bu anlamda gazeteciler topluma yön veren önemli birer rehberdir. Sizler, toplumun nabzını tutarak ve halkın sesi olarak çok önemli bir sorumluluğu yerine getiriyorsunuz.

Özellikle son yıllarda medya dünyasının hızla değişen koşullarına rağmen, gazetecilerin işlerini ne kadar titizlikle ve özveriyle yaptığına şahit oluyoruz.

Bizler yerel yönetimler olarak, basın mensuplarının çalışmalarını takdir ediyor, her zaman yanınızda olmaktan ve sizlerle işbirliği içinde çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle, görevleri başında hayatlarını kaybeden basın emekçilerini rahmetle anıyor, halen bu kutsal görevi sürdüren tüm gazetecilerimize meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

Dünya Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.