Kızıl Goncalar 23. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 20.10.2024 - 19:05, Güncelleme: 20.10.2024 - 19:05 1462 kez okundu.
 

Kızıl Goncalar 23. Bölüm Özeti

Cüneyd, zihninin onu götürdüğü evinde Zeynep’le karşılaşırken Sadi’nin son anda bulduğu çözüm de Meryem’i Naim’in elinden kurtarmıştır.
antalyahabertakip.com - Bu sırada dergahta Melike’nin başına gelenler ortalığı ayağa kaldırırır. Levent, bu olay sonucunda kızların okumasına engel olan Vahid’i köşeye sıkıştırmak için bir fırsat yakalamıştır ancak Vahid hem bu tuzağı boşa çıkarmaya hem de Levent’i yerle bir etmeye kararlıdır. Ancak bu yolda ona Meryem, Zeynep ve Birgül’ün yardımı gerekecektir. Meryem ise Levent’le kağıt üzerinde bir evlilik fikrini bile hazmedemeyen Mira’nın gönlünü kazanamazsa gerekirse hapse dönmeyi göze almıştır. Hasna’nın Kevser yüzünden köşeye sıkıştırdığı Sadi Hüdayi, Cüneyd’in durumuyla ilgili gerçeği öğrenince onu Vahit’ten korumak için Levent’ten yardım ister ancak Cüneyd’in durumunu herkesten gizlemek zorundadır. Levent, Cüneyd’i gizlice kendien getirmeye çalışırken Cüneyd ise her adımda karşısına çıkan geçmişi sebebiyle büyük bir tehlikenin ortasında kalır. Ysklsşan tehlikeden onu kurtarmak isteyen Zeynep çok zor bir kararın eşiğinde, Cüneyd’in kaderine yön vermek zorunds kalır. Kararı, yana yakıla gizemli kitabı arayan Vahid’in geleceğini de etkileyecektir. Mira ise tüm git-gellerine rağmen evliliği bir şartla onaylayacağını söyleyerek Meryem’i imkansız bir seçime zorlar.
Cüneyd, zihninin onu götürdüğü evinde Zeynep’le karşılaşırken Sadi’nin son anda bulduğu çözüm de Meryem’i Naim’in elinden kurtarmıştır.

antalyahabertakip.com - Bu sırada dergahta Melike’nin başına gelenler ortalığı ayağa kaldırırır. Levent, bu olay sonucunda kızların okumasına engel olan Vahid’i köşeye sıkıştırmak için bir fırsat yakalamıştır ancak Vahid hem bu tuzağı boşa çıkarmaya hem de Levent’i yerle bir etmeye kararlıdır. Ancak bu yolda ona Meryem, Zeynep ve Birgül’ün yardımı gerekecektir. Meryem ise Levent’le kağıt üzerinde bir evlilik fikrini bile hazmedemeyen Mira’nın gönlünü kazanamazsa gerekirse hapse dönmeyi göze almıştır.

Hasna’nın Kevser yüzünden köşeye sıkıştırdığı Sadi Hüdayi, Cüneyd’in durumuyla ilgili gerçeği öğrenince onu Vahit’ten korumak için Levent’ten yardım ister ancak Cüneyd’in durumunu herkesten gizlemek zorundadır. Levent, Cüneyd’i gizlice kendien getirmeye çalışırken Cüneyd ise her adımda karşısına çıkan geçmişi sebebiyle büyük bir tehlikenin ortasında kalır. Ysklsşan tehlikeden onu kurtarmak isteyen Zeynep çok zor bir kararın eşiğinde, Cüneyd’in kaderine yön vermek zorunds kalır. Kararı, yana yakıla gizemli kitabı arayan Vahid’in geleceğini de etkileyecektir. Mira ise tüm git-gellerine rağmen evliliği bir şartla onaylayacağını söyleyerek Meryem’i imkansız bir seçime zorlar.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.