Aksu Belediyesi, Vatandaşlar Uyarıldı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 23.07.2024 - 20:08, Güncelleme: 23.07.2024 - 20:08 2533+ kez okundu.
 

Aksu Belediyesi, Vatandaşlar Uyarıldı

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve bürokratların adını kullanarak, para talep eden art niyetli kişilere karşı vatandaşlar uyarıldı.
antalyahabertakip.com - Belediye Başkanı İsa Yıldırım başta olmak üzere hiçbir belediye bürokratının vatandaşlardan bu şekilde para talep etmesinin söz konusu olmadığının belirtildiği uyarıda şu ifadelere yer verildi:  “Son günlerde Belediye Başkanımız İsa Yıldırım, Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Bürokratlarımız ve belediyemizin adını kullanarak vatandaşlarımızdan yardım ve bağış adı altında para talep ettiğine dair şikâyetler almaktayız.  Belediyemizin, vatandaşlarımızdan hiçbir suretle para istemesi söz konusu değildir. Konuyla ilgili emniyet güçlerimizce yasal işlem başlatılmıştır. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına vatandaşlarımızı bir kez daha uyarıyor, bu tarz olaylarla karşılaşılması halinde emniyet yetkililerine bildirilmesini önemle rica ediyoruz” denildi. Konu ile ilgili Aksu Belediyesi sosyal medya hesaplarından da uyarıda bulunuldu. Emniyet birimleri de, vatandaşlardan para talep eden kişileri belirlemek için çalışma başlattı.
Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve bürokratların adını kullanarak, para talep eden art niyetli kişilere karşı vatandaşlar uyarıldı.

antalyahabertakip.com - Belediye Başkanı İsa Yıldırım başta olmak üzere hiçbir belediye bürokratının vatandaşlardan bu şekilde para talep etmesinin söz konusu olmadığının belirtildiği uyarıda şu ifadelere yer verildi:

 “Son günlerde Belediye Başkanımız İsa Yıldırım, Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Bürokratlarımız ve belediyemizin adını kullanarak vatandaşlarımızdan yardım ve bağış adı altında para talep ettiğine dair şikâyetler almaktayız.  Belediyemizin, vatandaşlarımızdan hiçbir suretle para istemesi söz konusu değildir. Konuyla ilgili emniyet güçlerimizce yasal işlem başlatılmıştır. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına vatandaşlarımızı bir kez daha uyarıyor, bu tarz olaylarla karşılaşılması halinde emniyet yetkililerine bildirilmesini önemle rica ediyoruz” denildi.

Konu ile ilgili Aksu Belediyesi sosyal medya hesaplarından da uyarıda bulunuldu. Emniyet birimleri de, vatandaşlardan para talep eden kişileri belirlemek için çalışma başlattı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.