Başkan Böcek Zabıta Haftasını Kutladı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 06.09.2024 - 01:18, Güncelleme: 06.09.2024 - 01:18 2597 kez okundu.
 

Başkan Böcek Zabıta Haftasını Kutladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198. yılı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi zabıta personelini kabul etti.
antalyahabertakip.com - Başkan Muhittin Böcek, zabıta teşkilatının belediyenin yüz akı olduğunu ifade etti. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198’inci yılı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Behiç Özdemir ve zabıta personeli, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek, Zabıta Teşkilatı’nın 198. yılını kutlayarak, “Gece gündüz demeden Antalya’mızda halkımızın huzur, mutluluk ve sağlığı için çalışan tüm zabıta ekiplerimize teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde 139 zabıta personelimiz vardı. 26 milyona ev sahipliği yaptığımız Antalya’mızda zabıta personelimizin sayısını 293’e çıkarttık. Sizler beledimizin yüz akısınız” dedi. BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir ise Büyükşehir Belediyesi zabıta teşkilatının Antalya’nın en gözde ekiplerinden olduğunu belirterek, zabıta personeline verdiği destek ve önemden dolayı da Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Behiç Özdemir ise zabıta ekiplerinin sokakta Büyükşehir Belediyesi’nin aynası olduğunu, tüm zabıta personelinin çalışmalarını bu bilinçle yaptığını kaydetti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198. yılı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi zabıta personelini kabul etti.

antalyahabertakip.com - Başkan Muhittin Böcek, zabıta teşkilatının belediyenin yüz akı olduğunu ifade etti.

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198’inci yılı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Behiç Özdemir ve zabıta personeli, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek, Zabıta Teşkilatı’nın 198. yılını kutlayarak, “Gece gündüz demeden Antalya’mızda halkımızın huzur, mutluluk ve sağlığı için çalışan tüm zabıta ekiplerimize teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde 139 zabıta personelimiz vardı. 26 milyona ev sahipliği yaptığımız Antalya’mızda zabıta personelimizin sayısını 293’e çıkarttık. Sizler beledimizin yüz akısınız” dedi.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir ise Büyükşehir Belediyesi zabıta teşkilatının Antalya’nın en gözde ekiplerinden olduğunu belirterek, zabıta personeline verdiği destek ve önemden dolayı da Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Behiç Özdemir ise zabıta ekiplerinin sokakta Büyükşehir Belediyesi’nin aynası olduğunu, tüm zabıta personelinin çalışmalarını bu bilinçle yaptığını kaydetti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.