Mehmet Çivik’ten 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 14.07.2024 - 23:26, Güncelleme: 14.07.2024 - 23:26 3717+ kez okundu.
 

Mehmet Çivik’ten 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı.
antalyahabertakip.com - AK Parti Kepez İlçe Başkanı Çivik Mesajında, “15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin bağımsızlığına ve demokrasisine kasteden hain darbe girişimi karşısında, Türk milleti destansı bir direniş sergilemiştir. Bu karanlık gece, vatanına ve bayrağına sahip çıkan kahraman halkımızın, demokrasiyi koruma ve milli iradeyi savunma adına gösterdiği eşsiz bir mücadeleyle aydınlanmıştır. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara inen milyonlarca vatansever, tankların, silahların ve mermilerin karşısında cesurca durarak hainlerin planlarını bozmuş ve demokrasimize sahip çıkmıştır. Bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onların fedakarlıkları, milletimizin kalbinde daima yaşayacaktır. 15 Temmuz, bir milletin birlikte neler başarabileceğinin, vatan sevgisinin ve milli birliğin simgesi olarak tarihimizdeki yerini almıştır. Bugünü anarken, demokrasimizin ve bağımsızlığımızın kıymetini bir kez daha hatırlıyor, gelecek nesillere bu bilinci aktarmak için kararlılığımızı yineliyoruz. Bir daha böylesi karanlık günlerin yaşanmaması için, demokrasiye, hukuk devletine ve milli iradeye sahip çıkmaya devam edeceğiz. Milletimizin, birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve güven içerisinde yaşaması için hep birlikte çalışacağız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, aziz milletimizin kahramanlığını ve vatanseverliğini bir kez daha gururla anıyor, ülkemizin her köşesinde birlik ve beraberlik duygularının daim olmasını diliyoruz.
AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı.

antalyahabertakip.com - AK Parti Kepez İlçe Başkanı Çivik Mesajında, “15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin bağımsızlığına ve demokrasisine kasteden hain darbe girişimi karşısında, Türk milleti destansı bir direniş sergilemiştir. Bu karanlık gece, vatanına ve bayrağına sahip çıkan kahraman halkımızın, demokrasiyi koruma ve milli iradeyi savunma adına gösterdiği eşsiz bir mücadeleyle aydınlanmıştır.

Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara inen milyonlarca vatansever, tankların, silahların ve mermilerin karşısında cesurca durarak hainlerin planlarını bozmuş ve demokrasimize sahip çıkmıştır. Bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onların fedakarlıkları, milletimizin kalbinde daima yaşayacaktır.

15 Temmuz, bir milletin birlikte neler başarabileceğinin, vatan sevgisinin ve milli birliğin simgesi olarak tarihimizdeki yerini almıştır. Bugünü anarken, demokrasimizin ve bağımsızlığımızın kıymetini bir kez daha hatırlıyor, gelecek nesillere bu bilinci aktarmak için kararlılığımızı yineliyoruz.

Bir daha böylesi karanlık günlerin yaşanmaması için, demokrasiye, hukuk devletine ve milli iradeye sahip çıkmaya devam edeceğiz. Milletimizin, birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve güven içerisinde yaşaması için hep birlikte çalışacağız.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, aziz milletimizin kahramanlığını ve vatanseverliğini bir kez daha gururla anıyor, ülkemizin her köşesinde birlik ve beraberlik duygularının daim olmasını diliyoruz.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.