Şükriye ve İbrahim Karaben Çifti Oğullarını Evlendirdi

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 07.07.2024 - 18:37, Güncelleme: 07.07.2024 - 18:54 4581+ kez okundu.
 

Şükriye ve İbrahim Karaben Çifti Oğullarını Evlendirdi

Songül-Hakan Şaban Güler çiftinin güzel kızları Cansu ile Şükriye-İbrahim Karaben Çiftinin yakışıklı oğulları Ahmet dünya evine girdi.
antalyahabertakip.com - Antalya’nın tanınmış ailelerinden İş İnsanı İbrahim Karaben, İş Kadını, Siyasetçi Şükriye Karaben oğlunu evlendirdi. Cansu ve Ahmet çiftinin Su Değirmeni Kır Bahçesinde gerçekleştirilen düğün törenine İş dünyasından ve Siyasetçilerden katılım hayli yoğundu. Düğün törenine 27. Dönem Milletvekili Ferudun Bahşi, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, İYİ Parti GİK Üyesi Ali Adnan Kaya, bir önceki dönem EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökçe, Mustafa ve Gülümser Hazar çifti, Burçin ve Ali Boyacı çifti Fatma Altıntaş ve Durmuş Kaplan çifti, CHP Büyükşehir ve Kepez Meclis Üyesi Adnan Kabaağaç, Antalya Haber Takip Gazetesi ve AHT TV İmtiyaz Sahibi Taner Şahin, Antalya Haber Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Şahin, STK, İş Dünyası, Siyasiler ve misafirler katıldı. Cansu ve Ahmet çiftinin nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı Başkan Uysal’ın kaydığı nikahın ardından evlilik cüzdanını Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran gelin tarafına verdi. Nikah törenin oyunlarla eğlenerek zaman geçirdiler. Genç çiftin mutluğu yüzlerinden okunuyordu. Antalya Haber Takip Gazetesi olarak genç çifte bir yastıkta bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Songül-Hakan Şaban Güler çiftinin güzel kızları Cansu ile Şükriye-İbrahim Karaben Çiftinin yakışıklı oğulları Ahmet dünya evine girdi.

antalyahabertakip.com - Antalya’nın tanınmış ailelerinden İş İnsanı İbrahim Karaben, İş Kadını, Siyasetçi Şükriye Karaben oğlunu evlendirdi.

Cansu ve Ahmet çiftinin Su Değirmeni Kır Bahçesinde gerçekleştirilen düğün törenine İş dünyasından ve Siyasetçilerden katılım hayli yoğundu.

Düğün törenine 27. Dönem Milletvekili Ferudun Bahşi, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, İYİ Parti GİK Üyesi Ali Adnan Kaya, bir önceki dönem EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökçe, Mustafa ve Gülümser Hazar çifti, Burçin ve Ali Boyacı çifti Fatma Altıntaş ve Durmuş Kaplan çifti, CHP Büyükşehir ve Kepez Meclis Üyesi Adnan Kabaağaç, Antalya Haber Takip Gazetesi ve AHT TV İmtiyaz Sahibi Taner Şahin, Antalya Haber Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Şahin, STK, İş Dünyası, Siyasiler ve misafirler katıldı.

Cansu ve Ahmet çiftinin nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı

Başkan Uysal’ın kaydığı nikahın ardından evlilik cüzdanını Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran gelin tarafına verdi.

Nikah törenin oyunlarla eğlenerek zaman geçirdiler.

Genç çiftin mutluğu yüzlerinden okunuyordu.

Antalya Haber Takip Gazetesi olarak genç çifte bir yastıkta bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.