Adem Murat Yücel’den Haksız Rekabet İddiaları

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 13.02.2024 - 19:52, Güncelleme: 13.02.2024 - 19:52 3453+ kez okundu.
 

Adem Murat Yücel’den Haksız Rekabet İddiaları

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken, Alanya’nın adayları da saha çalışmalarını hız verdi.
antalyahabertakip.com - Cumhur İttifakı’nın adayı olan mevcut Alanya Belediye Başkanı ve başkan adayı Adem Murat Yücel’in yanı sıra İyi Parti adayı Mehmet Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Osman Tarık Özçelik, Zafer Partisi adayı Doktor Tahsin Biner ve Gelecek Partisi adayı Mevlüt Demir, Alanya merkezin yanı sıra civar mahalle ve köylerde halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları nezaket kuralları çerçevesinde sorunsuz  devam ederken, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kamuya ait olan ve sadece milli bayramlarda kullanılan Atatürk Bulvarı ile Ahmet Tokuş Bulvarı’nın yanı sıra ilçenin  bir diğer en işlek bölgesi olarak bilinen İskele yolu üzerindeki tüm direklere kamusal alan olmasına rağmen kendi siyasi afişlerini yerleştirmesi dikkat çekti. Üzerinde “herkes için herkese göre Belediye, birliğin gücüyle” yazan afişleri şehrin ana arterlerine yerleştiren Başkan Yücel’e diğer siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlardan tepkiler yağıyor. Siyasi nezakete uymadığı belirtilen bu davranış nedeniyle Başkan Yücel’e tepkiler giderek artarken, vatandaşlar orantısız güç ve haksız rekabet yaratan bu görüntü hiç hoş olmuyor Antalya Valiliği ve Alanya Kaymakamlığı’nın bu haksız rekabete dur demesi bekleniyor Öte yandan bir diğer iddiaya göre, Alanya Belediyesi’nin ilçenin  muhtelif bölgelerindeki billboardları aylar önce özel bir şirkete ihale yoluyla kiraladığı ve bu şirketin de Başkan Yücel’e yakın bir isim tarafından işletildiği ileri sürülüyor. Bilboard ve raket adı verilen orta refüjlerdeki reklam panolarında Başkan Yücel’in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ak Partili Hakan Tütüncü dışında hiçbir siyasi isme ve adaya yer verilmemesi ise tepkilerin artmasına yol açtığı gibi orantısız bir yarışa işaret ediyor.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken, Alanya’nın adayları da saha çalışmalarını hız verdi.

antalyahabertakip.com - Cumhur İttifakı’nın adayı olan mevcut Alanya Belediye Başkanı ve başkan adayı Adem Murat Yücel’in yanı sıra İyi Parti adayı Mehmet Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Osman Tarık Özçelik, Zafer Partisi adayı Doktor Tahsin Biner ve Gelecek Partisi adayı Mevlüt Demir, Alanya merkezin yanı sıra civar mahalle ve köylerde halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

Seçim çalışmaları nezaket kuralları çerçevesinde sorunsuz  devam ederken, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kamuya ait olan ve sadece milli bayramlarda kullanılan Atatürk Bulvarı ile Ahmet Tokuş Bulvarı’nın yanı sıra ilçenin  bir diğer en işlek bölgesi olarak bilinen İskele yolu üzerindeki tüm direklere kamusal alan olmasına rağmen kendi siyasi afişlerini yerleştirmesi dikkat çekti.

Üzerinde “herkes için herkese göre Belediye, birliğin gücüyle” yazan afişleri şehrin ana arterlerine yerleştiren Başkan Yücel’e diğer siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlardan tepkiler yağıyor. Siyasi nezakete uymadığı belirtilen bu davranış nedeniyle Başkan Yücel’e tepkiler giderek artarken, vatandaşlar orantısız güç ve haksız rekabet yaratan bu görüntü hiç hoş olmuyor Antalya Valiliği ve Alanya Kaymakamlığı’nın bu haksız rekabete dur demesi bekleniyor

Öte yandan bir diğer iddiaya göre, Alanya Belediyesi’nin ilçenin  muhtelif bölgelerindeki billboardları aylar önce özel bir şirkete ihale yoluyla kiraladığı ve bu şirketin de Başkan Yücel’e yakın bir isim tarafından işletildiği ileri sürülüyor. Bilboard ve raket adı verilen orta refüjlerdeki reklam panolarında Başkan Yücel’in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ak Partili Hakan Tütüncü dışında hiçbir siyasi isme ve adaya yer verilmemesi ise tepkilerin artmasına yol açtığı gibi orantısız bir yarışa işaret ediyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.