Adem Murat Yücel’in Demirtaş’ta Tütüncü Planı Tutmadı

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 08.02.2024 - 14:22, Güncelleme: 08.02.2024 - 14:23 3114+ kez okundu.
 

Adem Murat Yücel’in Demirtaş’ta Tütüncü Planı Tutmadı

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarıyla birlikte dün Demirtaş Kültür Merkezi’nde Hakan Tütüncü katılacak vaadiyle Demirtaş halkı ile buluştu.
ALANYA’DA AK PARTİLİ SEÇMENLER ADEM MURAT YÜCEL TARAFINDAN KANDIRILDI MI? antalyahabertakip.com - Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’nün de katılacağını belirttiği afişlerle ve gazete reklamlarıyla halkı Demirtaş Kültür Merkezi’ne çağıran Adem Murat Yücel Demirtaş halkına şok yaşattı. Hakan Tütüncü’yü göremeyen Ak Parti seçmeni ve halk kendini kandırılmış hissetti.  Ak Parti seçmeni, Tütüncü duyurusu ile kendilerini davet eden Yücel’e tepki gösterirken, geceye Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı’nın da katılmaması da dikkat çekti. Yücel’in, 5 yıldır önemsemediği Ak Parti’nin seçmenine Hakan Tütüncü’nün Alanya’ya gelmeyeceğini bildiği halde afişleriyle Ak Parti seçmenine kandırarak çağırması oy kaygısı yaşadığını gösteriyor.  Bölgede gerçekleştirdiği projeleri hatırlatan Yücel konuşmasında Hakan Tütüncü’nün katılamama sebebini açıklamaması da dikkat çekti. Alanya Belediyesi Basın Müdürlüğü’nden gönderilen haberde ise şu ifadelere yer verildi: “Demirtaş halkına seslenen Yücel, ‘Demirtaş ve doğu bölgemiz her zaman bizleri destekledi, bizlere kucak açtı. Biz, bu bölgenin sahilinden yaylasına kadar her noktasına hizmet ettik. Sizlerin desteği ve sevgisi olmasa, benim ve ekibimin arkasında bir kale gibi durmasaydınız biz bu hizmetleri yapamazdık. Sizler 2014 ve 2019 seçimlerinde yanımızdaydınız, bizi Büyük Alanya’nın başkanlığına taşıdınız. Hep birlikte memleketimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Şimdi yeniden AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partili teşkilatlarımızla, vizyoner ve güçlü ekibimizle yeniden kutlu bir yola çıkıyoruz. Öncelikle bizlere desteğiniz için, güveniniz için, sevginiz için, hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Sağ olun var olun. Her yerde onur ve gururla söylüyorum. Bugün de söyleyeceğim. Hamdolsun ki; Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayıyım. Bizleri tekrar aday gösteren Türkiye Yüzyılının mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Türk- İslam Coğrafyasının hamisi “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve ben diyen” liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, her zaman arkamda desteğini ve sevgisini hissettiğim değerli Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti teşkilatlarımızın her bir neferine ve Alanya halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”
Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarıyla birlikte dün Demirtaş Kültür Merkezi’nde Hakan Tütüncü katılacak vaadiyle Demirtaş halkı ile buluştu.

ALANYA’DA AK PARTİLİ SEÇMENLER ADEM MURAT YÜCEL TARAFINDAN KANDIRILDI MI?

antalyahabertakip.com - Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’nün de katılacağını belirttiği afişlerle ve gazete reklamlarıyla halkı Demirtaş Kültür Merkezi’ne çağıran Adem Murat Yücel Demirtaş halkına şok yaşattı.

Hakan Tütüncü’yü göremeyen Ak Parti seçmeni ve halk kendini kandırılmış hissetti. 

Ak Parti seçmeni, Tütüncü duyurusu ile kendilerini davet eden Yücel’e tepki gösterirken, geceye Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı’nın da katılmaması da dikkat çekti.

Yücel’in, 5 yıldır önemsemediği Ak Parti’nin seçmenine Hakan Tütüncü’nün Alanya’ya gelmeyeceğini bildiği halde afişleriyle Ak Parti seçmenine kandırarak çağırması oy kaygısı yaşadığını gösteriyor. 

Bölgede gerçekleştirdiği projeleri hatırlatan Yücel konuşmasında Hakan Tütüncü’nün katılamama sebebini açıklamaması da dikkat çekti.

Alanya Belediyesi Basın Müdürlüğü’nden gönderilen haberde ise şu ifadelere yer verildi:

“Demirtaş halkına seslenen Yücel, ‘Demirtaş ve doğu bölgemiz her zaman bizleri destekledi, bizlere kucak açtı. Biz, bu bölgenin sahilinden yaylasına kadar her noktasına hizmet ettik. Sizlerin desteği ve sevgisi olmasa, benim ve ekibimin arkasında bir kale gibi durmasaydınız biz bu hizmetleri yapamazdık. Sizler 2014 ve 2019 seçimlerinde yanımızdaydınız, bizi Büyük Alanya’nın başkanlığına taşıdınız. Hep birlikte memleketimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Şimdi yeniden AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partili teşkilatlarımızla, vizyoner ve güçlü ekibimizle yeniden kutlu bir yola çıkıyoruz. Öncelikle bizlere desteğiniz için, güveniniz için, sevginiz için, hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Sağ olun var olun. Her yerde onur ve gururla söylüyorum. Bugün de söyleyeceğim. Hamdolsun ki; Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayıyım. Bizleri tekrar aday gösteren Türkiye Yüzyılının mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Türk- İslam Coğrafyasının hamisi “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve ben diyen” liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, her zaman arkamda desteğini ve sevgisini hissettiğim değerli Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti teşkilatlarımızın her bir neferine ve Alanya halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.