Aksu’da Yeni Yılın İlk Meclisi Yapıldı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 03.01.2024 - 19:28, Güncelleme: 03.01.2024 - 19:28 3210+ kez okundu.
 

Aksu’da Yeni Yılın İlk Meclisi Yapıldı

Aksu Belediyesi 2024 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.
antalyahabertakip.com - Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında yapılan ilk toplantının açılışında konuşan grup sözcüleri tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, 2024 yılı için de iyi dileklerde bulundu. 16 gündem maddesinin yer aldığı ocak ayı meclis toplantısında denetim komisyonunda görev yapacak 4 üye de belirlendi. Gizli oy ile yapılan seçimler sonucunda AK Parti’den İbrahim Köseoğlu, Yaşar Sözen; CHP’den Selahattin Öz ve bağımsızlardan Emin Çağlar denetim komisyonuna seçilen meclis üyeleri oldu. Belediye Başkanı Halil Şahin yeni yılda da Aksu için çalışacaklarını kaydederek, ilçenin sorunlarını çözüme kavuşturmak için azimle görev yapacaklarını kaydetti.
Aksu Belediyesi 2024 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

antalyahabertakip.com - Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında yapılan ilk toplantının açılışında konuşan grup sözcüleri tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, 2024 yılı için de iyi dileklerde bulundu.

16 gündem maddesinin yer aldığı ocak ayı meclis toplantısında denetim komisyonunda görev yapacak 4 üye de belirlendi. Gizli oy ile yapılan seçimler sonucunda AK Parti’den İbrahim Köseoğlu, Yaşar Sözen; CHP’den Selahattin Öz ve bağımsızlardan Emin Çağlar denetim komisyonuna seçilen meclis üyeleri oldu.

Belediye Başkanı Halil Şahin yeni yılda da Aksu için çalışacaklarını kaydederek, ilçenin sorunlarını çözüme kavuşturmak için azimle görev yapacaklarını kaydetti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.