İyi Parti İl Divan Üyesi Ali Vural Soysal’dan Zehir Zemberek İstifa Duyurusu

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 28.07.2023 - 22:40, Güncelleme: 28.07.2023 - 22:44 4234+ kez okundu.
 

İyi Parti İl Divan Üyesi Ali Vural Soysal’dan Zehir Zemberek İstifa Duyurusu

“Adaletli olmalı benim Dergâhım.
İyi Parti Antalya İl Divan Üyesi Ali Vural Soysal sosyal medyasında yaptığı açıklamayla istifa edeceğini belirtti. Yaptığı zehir zemberek açıklamasında; “Adaletli olmalı benim Dergâhım. Asil olmalı temiz olmalı Kir pas nefret kinaye dedikodu olmamalı. Umut olmalı söyleşi olmalı yüzüne bir çeşit ardından on çeşit olmamalı. Delikanlı olmalı. Ne sömüren ne sömürülen olmalı. Alnı açık sözü mert olmalı. Bastığı Toprak mis kokmalı. Laf ve masallar ile yönetilen değil sağ duyu ile ağır adımlar ileri yürüyen olmalı. Öyle olmalı ki Çocuklarımızın yüzüne huzur ile bakalım geleceğimizi birlik beraberlikle kuralım. Esnaflığımızı layıkıyla yapalım. Ekmeğimizi ellerimizle paylaşalım bir elin verdiğini diğer el bilmeden yerle bir olalım diri olalım. Ama hiçbir şekilde harama el uzatmadan yiyelim içelim alın terimizle umutlu ve mutlu bir şekilde yaşayalım” ifadelerini kullandı. İSTİFA SEBEBİ İyi Parti Antalya İl Divan Üyesi Ali Vural Soysal İstifa sebebini ise şu ifadelerle açıkladı; “Gördüğüm kadarı ile tüm eksiklikleri son İYİ Parti İl Yönetim kurulu toplantısında söyledim. Ve de diğer Arkadaşlar da tek tek söyledi. Önemsenmedik her zamanki gibi heyecandan bahsedildi şakalar yapıldı bir türlü dikkat çekemedik. Böylelikle insanlardan az kalan o heyecanı da aldınız ...helâl olsun. Üstüne üstlük İspat istendi ispatı olmayan konular kahvede konuşulur belki başka grup meclislerinde. Ama ispatın peşine düşmek istihbarat ile olur. İspatlayan biz değil siz olmalıydınız. Bu kadar konuşulan konuları biz değil siz ortaya çıkarmalısınız. Çıkarmalısınız ki birlikte yürüyelim birlikte cenk edelim birlikte nefes alalım. Ama olmadı ne kadar da denesek olmuyor. Benim gibi düşünen Arkadaşlarım mevcuttur bilirim ve dahi sizler de çok iyi bilirsiniz. Ben belki bu yönetimden istifa eden ilk olacağım ama son olmayacağım bunluda bilesiniz. Divan olarak kendinize çeki düzen vermezseniz istifalar arka arkaya gelecektir bilesiniz. Bizler aptal değiliz sadece size göre fazla dürüst ve iyiyiz. Bu partiye gönül veren Tüm Dostlarıma Selâm ediyorum ve aflarını rica ediyorum ben fazla dayanamıyorum artık bu kadar dengesiz usulsüz giden gidişata kendi çapımda dur demeyi bir görev bildim ve bu yüzden istifa kararı aldım. Partilerimizin İL Divanı içerisindeki aldı verdi lafları ile hepinizi baş başa bırakıyorum. Bizleri çok yordunuz. Facebook aracılığı ile buradan seyyanen haftaya da resmi olarak Antalya İYİ Parti İl Yönetim kurulu üyeliğimin istifa dilekçesini, belki bir gurupla belki yalnız getirip taktim edeceğim. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımla arz ederim” dedi.  
“Adaletli olmalı benim Dergâhım.

İyi Parti Antalya İl Divan Üyesi Ali Vural Soysal sosyal medyasında yaptığı açıklamayla istifa edeceğini belirtti. Yaptığı zehir zemberek açıklamasında;

“Adaletli olmalı benim Dergâhım.

Asil olmalı temiz olmalı

Kir pas nefret kinaye dedikodu olmamalı.

Umut olmalı söyleşi olmalı yüzüne bir çeşit ardından on çeşit olmamalı.

Delikanlı olmalı.

Ne sömüren ne sömürülen olmalı.

Alnı açık sözü mert olmalı.

Bastığı Toprak mis kokmalı.

Laf ve masallar ile yönetilen değil sağ duyu ile ağır adımlar ileri yürüyen olmalı.

Öyle olmalı ki Çocuklarımızın yüzüne huzur ile bakalım geleceğimizi birlik beraberlikle kuralım.

Esnaflığımızı layıkıyla yapalım. Ekmeğimizi ellerimizle paylaşalım bir elin verdiğini diğer el bilmeden yerle bir olalım diri olalım.

Ama hiçbir şekilde harama el uzatmadan yiyelim içelim alın terimizle umutlu ve mutlu bir şekilde yaşayalım” ifadelerini kullandı.

İSTİFA SEBEBİ

İyi Parti Antalya İl Divan Üyesi Ali Vural Soysal İstifa sebebini ise şu ifadelerle açıkladı;

“Gördüğüm kadarı ile tüm eksiklikleri son İYİ Parti İl Yönetim kurulu toplantısında söyledim. Ve de diğer Arkadaşlar da tek tek söyledi.

Önemsenmedik her zamanki gibi heyecandan bahsedildi şakalar yapıldı bir türlü dikkat çekemedik.

Böylelikle insanlardan az kalan o heyecanı da aldınız ...helâl olsun.

Üstüne üstlük İspat istendi ispatı olmayan konular kahvede konuşulur belki başka grup meclislerinde. Ama ispatın peşine düşmek istihbarat ile olur. İspatlayan biz değil siz olmalıydınız.

Bu kadar konuşulan konuları biz değil siz ortaya çıkarmalısınız.

Çıkarmalısınız ki birlikte yürüyelim birlikte cenk edelim birlikte nefes alalım.

Ama olmadı ne kadar da denesek olmuyor. Benim gibi düşünen Arkadaşlarım mevcuttur bilirim ve dahi sizler de çok iyi bilirsiniz.

Ben belki bu yönetimden istifa eden ilk olacağım ama son olmayacağım bunluda bilesiniz.

Divan olarak kendinize çeki düzen vermezseniz istifalar arka arkaya gelecektir bilesiniz.

Bizler aptal değiliz sadece size göre fazla dürüst ve iyiyiz.

Bu partiye gönül veren Tüm Dostlarıma Selâm ediyorum ve aflarını rica ediyorum ben fazla dayanamıyorum artık bu kadar dengesiz usulsüz giden gidişata kendi çapımda dur demeyi bir görev bildim ve bu yüzden istifa kararı aldım.

Partilerimizin İL Divanı içerisindeki aldı verdi lafları ile hepinizi baş başa bırakıyorum.

Bizleri çok yordunuz.

Facebook aracılığı ile buradan seyyanen haftaya da resmi olarak Antalya İYİ Parti İl Yönetim kurulu üyeliğimin istifa dilekçesini, belki bir gurupla belki yalnız getirip taktim edeceğim.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımla arz ederim” dedi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
mehmet yılmaz
(29.07.2023 12:15 - #266)
Buda trene sonradan binenlerden isabet olmuş. öyle istifa ettim gelecek hafta sunacağım laflarıyla olmuyor . aman istifa etme il başkanlığı verelim meclis üyeliği verelim demelerini bekliyor. açıklıyorsan istifa eder gecersin.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.