İyi Parti Antalya Üyelerinden Musa Ertuğan’a Tam Destek

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 03.02.2023 - 23:08, Güncelleme: 03.02.2023 - 23:08 7719+ kez okundu.
 

İyi Parti Antalya Üyelerinden Musa Ertuğan’a Tam Destek

Antalya İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan’a yapılan ankete evet diyerek desteklerini gösterdi.
Antalya İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan’a yapılan ankete evet diyerek desteklerini gösterdi. Ankara’da İyi Parti anketlerini yapan firmanın telefonla yapmış olduğu Musa Ertuğan’ı Milletvekili görmek ister misiniz sorusuna üyeler EVET cevabı vererek desteklerini ve isteklerini açıkça göstermiştir. Antalya’da başarılı çalışmalara imza atan adından sıkça söz ettiren İyi Parti Kurucular Kurulu Musa Ertuğan” Değerli gönül dostlarım, bugün üyelerimize yönelik, Musa Ertuğan’ı Antalya milletvekili olarak görmek ister misiniz sorusu sorularak evet ve hayır olarak şahsım ile ilgili anket çalışması yapılmıştır. Ve bu anket çalışmalarında hiç kimseye haber verilmemiştir. Çıkan sonuçlar, anket yapan yetkilileri şaşırtmış ve beni gururlandırmış aynı zamanda duygulandırmıştır. Teşekkürler değerli dostlar” ifadelerini kullanmıştır.
Antalya İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan’a yapılan ankete evet diyerek desteklerini gösterdi.

Antalya İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan’a yapılan ankete evet diyerek desteklerini gösterdi.

Ankara’da İyi Parti anketlerini yapan firmanın telefonla yapmış olduğu Musa Ertuğan’ı Milletvekili görmek ister misiniz sorusuna üyeler EVET cevabı vererek desteklerini ve isteklerini açıkça göstermiştir.

Antalya’da başarılı çalışmalara imza atan adından sıkça söz ettiren İyi Parti Kurucular Kurulu Musa Ertuğan” Değerli gönül dostlarım, bugün üyelerimize yönelik, Musa Ertuğan’ı Antalya milletvekili olarak görmek ister misiniz sorusu sorularak evet ve hayır olarak şahsım ile ilgili anket çalışması yapılmıştır. Ve bu anket çalışmalarında hiç kimseye haber verilmemiştir.

Çıkan sonuçlar, anket yapan yetkilileri şaşırtmış ve beni gururlandırmış aynı zamanda duygulandırmıştır.

Teşekkürler değerli dostlar” ifadelerini kullanmıştır.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.