Antalya, Uluslararası Bisiklet Yarışlarına Ev Sahipliği Yapacak

Spor (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 22.10.2024 - 20:07, Güncelleme: 22.10.2024 - 20:07 1537 kez okundu.
 

Antalya, Uluslararası Bisiklet Yarışlarına Ev Sahipliği Yapacak

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından düzenlenecek olan Uluslararası 4. UCI Nirvana Grand Fondo World Series Antalya bisiklet yarışlarının basın lansmanı gerçekleştirildi.
antalyahabertakip.com - Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından 14-17 Kasım 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan ‘Uluslararası 4. UCI Nirvana Gran Fondo World Series Antalya’ bisiklet yarışlarına Antalya ev sahipliği yapacak. Organizasyon kapsamında, zamana karşı yarış ve toplu yarış olmak üzere iki etap düzenlenecek. Zamana karşı yarışta sporcular, kısa mesafede bireysel performanslarını test ederken, toplu yarış etabı katılımcıların dayanıklılık, hız ve strateji becerilerini sınayacak. ‘Uluslararası 4. UCI Nirvana Gran Fondo World Series Antalya’ bisiklet yarışları basın lansmanına Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu, Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol, Corendon Havayolları Kurumsal İletişim ve Pazarlama Kıdemli Müdürü Pınar Pehlivan, Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege, Nirvana Otel CEO’su Ali Uçaş, Organizasyon Komite Başkanı Necdet Alkandemir ve iş insanı Doğukan Ak katıldı. Antalya Bisiklet Sporu Açısından Muazzam Bir Şehir Antalya’nın bisiklet sporu ve bisiklet turizmi açısından özellikle kış aylarında muazzam bir şehir olduğunu belirten Vali Hulusi Şahin, “Bisiklet sporu ve bisiklet turizmi sadece Avrupa kıtasında 45 milyar doların üzerinde bir pazar payına sahip. Antalya olarak bu pastadan hak ettiğimiz payı almamız gerekiyor. Bizler bu hususta her türlü desteği vermeye hazırız. Bu konuda son dönemde çok önemli mesafeler kat ettik. Bisiklet dostu otel sayısında rakamlarımız hızla artıyor. Bu çalışmalar büyük emeklerle ve büyük mücadelelerle oluyor. Bisiklet sporu ve Antalya turizmi için emek veren tüm paydaşlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ederim.” dedi.
Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından düzenlenecek olan Uluslararası 4. UCI Nirvana Grand Fondo World Series Antalya bisiklet yarışlarının basın lansmanı gerçekleştirildi.

antalyahabertakip.com - Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından 14-17 Kasım 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan ‘Uluslararası 4. UCI Nirvana Gran Fondo World Series Antalya’ bisiklet yarışlarına Antalya ev sahipliği yapacak. Organizasyon kapsamında, zamana karşı yarış ve toplu yarış olmak üzere iki etap düzenlenecek. Zamana karşı yarışta sporcular, kısa mesafede bireysel performanslarını test ederken, toplu yarış etabı katılımcıların dayanıklılık, hız ve strateji becerilerini sınayacak.

‘Uluslararası 4. UCI Nirvana Gran Fondo World Series Antalya’ bisiklet yarışları basın lansmanına Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu, Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol, Corendon Havayolları Kurumsal İletişim ve Pazarlama Kıdemli Müdürü Pınar Pehlivan, Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege, Nirvana Otel CEO’su Ali Uçaş, Organizasyon Komite Başkanı Necdet Alkandemir ve iş insanı Doğukan Ak katıldı.

Antalya Bisiklet Sporu Açısından Muazzam Bir Şehir

Antalya’nın bisiklet sporu ve bisiklet turizmi açısından özellikle kış aylarında muazzam bir şehir olduğunu belirten Vali Hulusi Şahin, “Bisiklet sporu ve bisiklet turizmi sadece Avrupa kıtasında 45 milyar doların üzerinde bir pazar payına sahip. Antalya olarak bu pastadan hak ettiğimiz payı almamız gerekiyor. Bizler bu hususta her türlü desteği vermeye hazırız. Bu konuda son dönemde çok önemli mesafeler kat ettik. Bisiklet dostu otel sayısında rakamlarımız hızla artıyor. Bu çalışmalar büyük emeklerle ve büyük mücadelelerle oluyor. Bisiklet sporu ve Antalya turizmi için emek veren tüm paydaşlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.