Şükrü Sözen'den Niyazi Nefi Kara'ya Sert Yanıt

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 18.10.2024 - 20:09, Güncelleme: 18.10.2024 - 20:09 1581 kez okundu.
 

Şükrü Sözen'den Niyazi Nefi Kara'ya Sert Yanıt

Manavgat'ın önceki dönem belediye başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara'ya sert bir açıklamayla yanıt verdi.
antalyahabertakip.com - Şükrü Sözen sert açıklamasında, “Manavgat’ımızda bilindiği gibi kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz bizim yönetimimizde her zaman öncelikli konularımızdan olmuştu. O dönemde Manavgat Belediye'mizin öncülüğünde bu kentte mutlaka bir kadın kooperatifinin kurulması inancı ve gelecek görüşüyle, siz kadın çalışanlarımızın yüreğindeki azim, inanç ve şefkatle güzel bir oluşum gerçekleştirmiştik. Geldiğimiz noktada tabi ki, Torosların Kadınları Kooperatifini, tasviye etmek zorunda kalmanız son derece üzücü olmasına rağmen sakın üzülmeyin. Çünkü çıktığınız ve emek verdiğiniz bu onurlu, gururlu yolda, sizler ZOR OLANI BAŞARDINIZ. Siz kadınlarımız, Manavgat'ımızda BİR IŞIK YAKTINIZ. Emeklerinizle dükkanınızı, mutfağınızı oluşturdunuz. Kadınlarımıza bir dayanak oldunuz. Birileri görmek istemese de bu işleri yapabilmek sanıldığı gibi çok da kolay değil. Teşkil ettiğiniz örnek takdire değerdi. Her ne kadar isim değişikliği olsa da kadınlarımızın emeği, yücedir, saygıdeğerdir. Şimdi bayrağı devir alacak kadınlarımız, sizlerin açtığı yolda verdiğiniz ilhamla yürüyebilecek. Sizin hazırladığınız ve kentimize kazandırdığınız mutfakta üretim yapabilecek, dükkanınızda satış yapabilecek. Şahsım olarak, Torosların Kadınları Kooperatifine emek veren sizlere ve tüm kadınlarımıza kentimize yaptığınız katkı için ÇOK ÇOK teşekkür ediyorum. Başka adla kurulan yeni kadın kooperatifinde de üretime destek olacak, emek verecek kadın arkadaşlarımıza da çıktıkları yolda başarılar diliyorum. SAKIN ÜZÜLMEYİN ÇÜNKÜ SİZ BAŞARDINIZ” ifadelerini kullandı.
Manavgat'ın önceki dönem belediye başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara'ya sert bir açıklamayla yanıt verdi.

antalyahabertakip.com - Şükrü Sözen sert açıklamasında, “Manavgat’ımızda bilindiği gibi kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz bizim yönetimimizde her zaman öncelikli konularımızdan olmuştu.

O dönemde Manavgat Belediye'mizin öncülüğünde bu kentte mutlaka bir kadın kooperatifinin kurulması inancı ve gelecek görüşüyle, siz kadın çalışanlarımızın yüreğindeki azim, inanç ve şefkatle güzel bir oluşum gerçekleştirmiştik.

Geldiğimiz noktada tabi ki, Torosların Kadınları Kooperatifini, tasviye etmek zorunda kalmanız son derece üzücü olmasına rağmen sakın üzülmeyin.

Çünkü çıktığınız ve emek verdiğiniz bu onurlu, gururlu yolda, sizler ZOR OLANI BAŞARDINIZ.

Siz kadınlarımız, Manavgat'ımızda BİR IŞIK YAKTINIZ. Emeklerinizle dükkanınızı, mutfağınızı oluşturdunuz.

Kadınlarımıza bir dayanak oldunuz. Birileri görmek istemese de bu işleri yapabilmek sanıldığı gibi çok da kolay değil.

Teşkil ettiğiniz örnek takdire değerdi.

Her ne kadar isim değişikliği olsa da kadınlarımızın emeği, yücedir, saygıdeğerdir. Şimdi bayrağı devir alacak kadınlarımız, sizlerin açtığı yolda verdiğiniz ilhamla yürüyebilecek. Sizin hazırladığınız ve kentimize kazandırdığınız mutfakta üretim yapabilecek, dükkanınızda satış yapabilecek.

Şahsım olarak, Torosların Kadınları Kooperatifine emek veren sizlere ve tüm kadınlarımıza kentimize yaptığınız katkı için ÇOK ÇOK teşekkür ediyorum.

Başka adla kurulan yeni kadın kooperatifinde de üretime destek olacak, emek verecek kadın arkadaşlarımıza da çıktıkları yolda başarılar diliyorum.

SAKIN ÜZÜLMEYİN ÇÜNKÜ SİZ BAŞARDINIZ” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.