İl Emniyet Müdürü İlker Arslan'ın “Muhtarlar Günü” Kutlama Mesajı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 18.10.2024 - 20:12, Güncelleme: 18.10.2024 - 20:12 1410 kez okundu.
 

İl Emniyet Müdürü İlker Arslan'ın “Muhtarlar Günü” Kutlama Mesajı

Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla; hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında
antalyahabertakip.com - İkinci yüzyılını yaşadığımız Cumhuriyetimizin dеmоkrаsi ve kamu yönetim zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar vatandaşa hizmet yolunda devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcileridir. Yeni yüzyılda adım adım ilerlerken ülkemizi kalkındırmanın, en medenî ve en müreffeh millet olarak varlığımızı yükseltmenin yolu, memleketin her köşesine ulaşmak ve her konuya ortak bir iradeyle çözüm üretmekten geçer. Muhtarlarımız; mahallelerini ve köylerini en iyi tanıyan kişiler olarak, vatandaşlarımızın her türlü sorun ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri, problemlerin çözümü konusunda sonuna kadar mücadelelerini sürdüren temsilciler olmakla beraber kendilerine ihtiyaç duyulan her an üstün vazife bilinci ile kolluk kuvvetlerinin yanında olan mesai arkadaşlarımızdır. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla; hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi gören muhtarlarımızdan ebediyete irtihal etmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyor, halen görevi başında olan tüm muhtarlarımızın gününü kutluyor, Sevgi ve selamlarımı sunuyorum
Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla; hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında

antalyahabertakip.com - İkinci yüzyılını yaşadığımız Cumhuriyetimizin dеmоkrаsi ve kamu yönetim zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar vatandaşa hizmet yolunda devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcileridir.

Yeni yüzyılda adım adım ilerlerken ülkemizi kalkındırmanın, en medenî ve en müreffeh millet olarak varlığımızı yükseltmenin yolu, memleketin her köşesine ulaşmak ve her konuya ortak bir iradeyle çözüm üretmekten geçer.

Muhtarlarımız; mahallelerini ve köylerini en iyi tanıyan kişiler olarak, vatandaşlarımızın her türlü sorun ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri, problemlerin çözümü konusunda sonuna kadar mücadelelerini sürdüren temsilciler olmakla beraber kendilerine ihtiyaç duyulan her an üstün vazife bilinci ile kolluk kuvvetlerinin yanında olan mesai arkadaşlarımızdır.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla; hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi gören muhtarlarımızdan ebediyete irtihal etmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyor, halen görevi başında olan tüm muhtarlarımızın gününü kutluyor,

Sevgi ve selamlarımı sunuyorum

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.