30 Yıllık Hayal Gerçek Oluyor

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 18.10.2024 - 19:53, Güncelleme: 18.10.2024 - 19:53 1681 kez okundu.
 

30 Yıllık Hayal Gerçek Oluyor

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı, mevcut il binasının komşu parselini satın alarak yeni il binasının partiye kazandırılması için önemli bir adım attı.
antalyahabertakip.com - Muratpaşa Tapu müdürlüğünde CHP Antalya İl Sekreteri Şenay Demiralay ve il Saymanı Erdem Uğur tarafından tapu işlemleri gerçekleştirildi. Konu hakkında açıklama yapan İl Saymanı Erdem Uğur, “Partililerimizin 30 yıllık hayalini gerçekleştiriyoruz. Mevcut il Binamız fiziksel açıdan yetersizdi. Geçmiş dönemlerde yeni il binası için birçok girişimlerde bulunuldu ancak sonuca ulaşılamamıştı. CHP Antalya İl Başkanımız Nail Kamacı ve Yönetim Kurulumuzun çabaları sayesinde komşu parseli satın alarak yeni binamızın yapımı için önemli bir adım attık. Yeni il binamızın inşaatına kısa sürede başlayarak tüm partililerimizi gurur duyacağı Antalya’mıza ve partimize yakışır bir hizmet binası inşa edeceğiz,  tüm Antalya’mıza ve örgütümüze hayırlı olmasını dilerim ” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı, mevcut il binasının komşu parselini satın alarak yeni il binasının partiye kazandırılması için önemli bir adım attı.

antalyahabertakip.com - Muratpaşa Tapu müdürlüğünde CHP Antalya İl Sekreteri Şenay Demiralay ve il Saymanı Erdem Uğur tarafından tapu işlemleri gerçekleştirildi.

Konu hakkında açıklama yapan İl Saymanı Erdem Uğur, “Partililerimizin 30 yıllık hayalini gerçekleştiriyoruz. Mevcut il Binamız fiziksel açıdan yetersizdi. Geçmiş dönemlerde yeni il binası için birçok girişimlerde bulunuldu ancak sonuca ulaşılamamıştı. CHP Antalya İl Başkanımız Nail Kamacı ve Yönetim Kurulumuzun çabaları sayesinde komşu parseli satın alarak yeni binamızın yapımı için önemli bir adım attık. Yeni il binamızın inşaatına kısa sürede başlayarak tüm partililerimizi gurur duyacağı Antalya’mıza ve partimize yakışır bir hizmet binası inşa edeceğiz,  tüm Antalya’mıza ve örgütümüze hayırlı olmasını dilerim ” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.