Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan’ın İlköğretim Haftası Mesajı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 08.09.2024 - 21:19, Güncelleme: 08.09.2024 - 21:19 2422 kez okundu.
 

Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan’ın İlköğretim Haftası Mesajı

Yaklaşık üç aydır sessiz olan okul bahçelerinden evlatlarımızın cıvıl cıvıl sesleri şehrimizin sokaklarında yankılanarak bizleri de heyecanlandıracak.
antalyahabertakip.com - Bugün 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte yavrularımız sınıflarına koşacaklar. Arkadaşlıklarla, dostluklarla, heyecanlarla, hatıralarla… Nice güzelliklerle dolu dolu bir ders yılı daha başlayacak. Yaklaşık üç aydır sessiz olan okul bahçelerinden evlatlarımızın cıvıl cıvıl sesleri şehrimizin sokaklarında yankılanarak bizleri de heyecanlandıracak. Çünkü, bizim milletimiz için hayattaki en önemli şey, çocuklarımızın okuması, başarılı olmasıdır. Okuyup tarihine, devletine, milletine, bayrağına, vatanına ve ailesine bağlı nesilleri daim kılmasıdır. Aziz Milletimizin arzusu ve önceliği budur. Bu yüzden okul bahçelerinden yükselen cıvıl cıvıl sesler, her zaman bizleri heyecanlandırır, içimizi şenlendirir. Çünkü bu ses, bizim geleceğimizin sesidir. Çünkü okul sıralarından ve duvarlarından taşan bu ses büyüyerek Türkiye’yi omuzlayacak olan çocuklarımızın sesidir. Türk Polisi olarak bizler, her zaman her şeyden önce bu sese kulak verecek, can kulağıyla dinleyecek, hiç kimsenin çocuklarımızı sessizliğe boğmasına, geleceğimizi karartmaya çalışmasına izin vermeyeceğiz.  Sevgili Gençler; Biz sizi can kulağıyla dinlerken sizler de aynı hassasiyetle öğretmenlerinizi dinlemelisiniz. Türk Gençliği olarak sizler çok büyük bir devletin sancaktarlarısınız. Tarihinizi bir masal olarak görmemelisiniz. Ecdadımızın kurduğu medeniyetlerin inşasını bugün de çağımıza uygun hale getirmenin cesaret ve gayretini yüreklerinizde taşımalısınız. Bu ülkenin yarınlarına tohumlar serpip bıkmadan usanmadan marifetle sulamalısınız. “Akif’in torunlarıyız, Asım’ın nesliyiz” diyerek her zaman ve her yerde “Kim Var?” denildiğinde sağınıza solunuza bakmadan hakikati omuzlarınıza alıp “Ben Varım !” demelisiniz. Sizler değişimin, gelişimin, yenilenmenin anahtarı durumundasınız. En kıymetli varlığımız Cumhuriyetimiz' in kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün gösterdiği hedefe durmadan, yorulmadan inanç ve kararlılıkla yürümelisiniz. Korkmayın ! 100 yıllık Cumhuriyetimizi daha ileri taşıyacağınız bu yolda yalnız değilsiniz. Kıymetli velileriniz sizin en büyük destekçiniz; değerli öğretmenleriniz ise yol göstericiniz, umut ışığınız olmaya devam edecek. Her zaman kalemi kılıçtan üstün tutan bir medeniyetin temsilcisi olan Türk Polis Teşkilatı olarak bizler de sizin huzur ve güvenliğinizin teminatı olacağız. Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere; henüz mesleğinin başında, 23 yaşında, ömrünün baharında şehitlik makamı ile şereflenen Şenay Aybüke YALÇIN Öğretmenimiz nezdinde, eğitim ordumuzun ebediyete göçen neferleri ve tüm Aziz Şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Milli Eğitim meşalemiz hiç sönmedi, sönmeyecek. Bu duygularla 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, idarecilerimiz, velilerimiz; kısacası hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Yaklaşık üç aydır sessiz olan okul bahçelerinden evlatlarımızın cıvıl cıvıl sesleri şehrimizin sokaklarında yankılanarak bizleri de heyecanlandıracak.

antalyahabertakip.com - Bugün 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte yavrularımız sınıflarına koşacaklar. Arkadaşlıklarla, dostluklarla, heyecanlarla, hatıralarla… Nice güzelliklerle dolu dolu bir ders yılı daha başlayacak.

Yaklaşık üç aydır sessiz olan okul bahçelerinden evlatlarımızın cıvıl cıvıl sesleri şehrimizin sokaklarında yankılanarak bizleri de heyecanlandıracak. Çünkü, bizim milletimiz için hayattaki en önemli şey, çocuklarımızın okuması, başarılı olmasıdır. Okuyup tarihine, devletine, milletine, bayrağına, vatanına ve ailesine bağlı nesilleri daim kılmasıdır.

Aziz Milletimizin arzusu ve önceliği budur. Bu yüzden okul bahçelerinden yükselen cıvıl cıvıl sesler, her zaman bizleri heyecanlandırır, içimizi şenlendirir. Çünkü bu ses, bizim geleceğimizin sesidir. Çünkü okul sıralarından ve duvarlarından taşan bu ses büyüyerek Türkiye’yi omuzlayacak olan çocuklarımızın sesidir.

Türk Polisi olarak bizler, her zaman her şeyden önce bu sese kulak verecek, can kulağıyla dinleyecek, hiç kimsenin çocuklarımızı sessizliğe boğmasına, geleceğimizi karartmaya çalışmasına izin vermeyeceğiz.

 Sevgili Gençler; Biz sizi can kulağıyla dinlerken sizler de aynı hassasiyetle öğretmenlerinizi dinlemelisiniz. Türk Gençliği olarak sizler çok büyük bir devletin sancaktarlarısınız. Tarihinizi bir masal olarak görmemelisiniz. Ecdadımızın kurduğu medeniyetlerin inşasını bugün de çağımıza uygun hale getirmenin cesaret ve gayretini yüreklerinizde taşımalısınız. Bu ülkenin yarınlarına tohumlar serpip bıkmadan usanmadan marifetle sulamalısınız. “Akif’in torunlarıyız, Asım’ın nesliyiz” diyerek her zaman ve her yerde “Kim Var?” denildiğinde sağınıza solunuza bakmadan hakikati omuzlarınıza alıp “Ben Varım !” demelisiniz. Sizler değişimin, gelişimin, yenilenmenin anahtarı durumundasınız. En kıymetli varlığımız Cumhuriyetimiz' in kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün gösterdiği hedefe durmadan, yorulmadan inanç ve kararlılıkla yürümelisiniz.

Korkmayın ! 100 yıllık Cumhuriyetimizi daha ileri taşıyacağınız bu yolda yalnız değilsiniz. Kıymetli velileriniz sizin en büyük destekçiniz; değerli öğretmenleriniz ise yol göstericiniz, umut ışığınız olmaya devam edecek. Her zaman kalemi kılıçtan üstün tutan bir medeniyetin temsilcisi olan Türk Polis Teşkilatı olarak bizler de sizin huzur ve güvenliğinizin teminatı olacağız.

Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere; henüz mesleğinin başında, 23 yaşında, ömrünün baharında şehitlik makamı ile şereflenen Şenay Aybüke YALÇIN Öğretmenimiz nezdinde, eğitim ordumuzun ebediyete göçen neferleri ve tüm Aziz Şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Milli Eğitim meşalemiz hiç sönmedi, sönmeyecek. Bu duygularla 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, idarecilerimiz, velilerimiz; kısacası hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.