Başkan Kara’dan Manavgatlı Genç Yıldıza Ödül

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 19.09.2024 - 17:55, Güncelleme: 19.09.2024 - 17:55 1527 kez okundu.
 

Başkan Kara’dan Manavgatlı Genç Yıldıza Ödül

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, bu sezon gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Mehmet Başkan Bozkurt’u ödüllendirdi.
antalyahabertakip.com - Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, son olarak 672. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde Tozkoparan Boyu birincisi olarak Ayak Boyu’na yükselen Mehmet Başkan Bozkurt’u ve diğer genç pehlivanları ağırladı. Başkan Kara, güreş sezonunda üstün performans sergileyen Başkan Bozkurt’a iki çeyrek altın takdim etti ve başarılarını kutladı. Ödül töreninde belediye başkan yardımcıları ve Manavgat Belediyesi Yağlı Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim de yer aldı.  Başkan Kara’dan Destek Mesajı Törende konuşan Başkan Kara, “Bugün burada, Manavgat’ımızın evladı olan Mehmet Başkan Bozkurt’u ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sezon boyunca göstermiş olduğu üstün performans ve disiplini, bizlere gurur veriyor. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Güreş, geleneksel bir spor dalı olarak, kültürümüzün önemli bir parçasıdır. Bu anlamda desteklerimiz devam edecek.” dedi.
Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, bu sezon gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Mehmet Başkan Bozkurt’u ödüllendirdi.

antalyahabertakip.com - Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, son olarak 672. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde Tozkoparan Boyu birincisi olarak Ayak Boyu’na yükselen Mehmet Başkan Bozkurt’u ve diğer genç pehlivanları ağırladı. Başkan Kara, güreş sezonunda üstün performans sergileyen Başkan Bozkurt’a iki çeyrek altın takdim etti ve başarılarını kutladı. Ödül töreninde belediye başkan yardımcıları ve Manavgat Belediyesi Yağlı Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim de yer aldı. 

Başkan Kara’dan Destek Mesajı

Törende konuşan Başkan Kara, “Bugün burada, Manavgat’ımızın evladı olan Mehmet Başkan Bozkurt’u ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sezon boyunca göstermiş olduğu üstün performans ve disiplini, bizlere gurur veriyor. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Güreş, geleneksel bir spor dalı olarak, kültürümüzün önemli bir parçasıdır. Bu anlamda desteklerimiz devam edecek.” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.