Rektör Özkan Antalya Korkutelililer Derneği’ni Ağırladı

Egitim (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 03.08.2024 - 01:34, Güncelleme: 03.08.2024 - 01:34 2968+ kez okundu.
 

Rektör Özkan Antalya Korkutelililer Derneği’ni Ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi ve yönetimi ile bir araya geldi. Rektör Özkan, ilçede ilk kez öğrenci alacak yeni programın müjdesini verdi.
antalyahabertakip.com - Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Yönetim Kurulu Salonu’nda Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Korkuteli’nin Antalya’nın güzel ilçelerinden birisi olduğunu ifade ederek Korkuteli Meslek Yüksekokulu’na bu sene 300 öğrenci geleceğini ve yeni açılan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümünün öğrenci alımına başlayacağı bilgisini paylaştı. TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER PROGRAMI İLK KEZ ÖĞRENCİ ALIYOR Eğitim ve öğretim açısından Antalya’nın bütün ilçelerinde nitelikli meslek sahibi olacak ve o yöreye uygun ürünlerin yetiştirebileceği alanda bölümleri açmaya çalıştıklarını belirten Rektör Özkan, “Meslek Yüksekokullarımız içerisinde hepsi alanında yetkin elemanlar yetiştiriyor. Korkuteli Meslek Yüksekokulumuzda öğrenci yetiştirme konusunda güzel adımlar atıyor. Bu adımlarımızdan bir tanesi olan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programımıza 30 öğrencimizi ilk defa almış olacağız. Bu program haricinde halihazırda bulunan Bahçe Tarımı Programımız 35, Bilgisayar Programcılığı Programımız 50, Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programımız 35, Maliye Programımız 70, Mantarcılık Programımız 20, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programımız 40, Pazarlama Programımız 25 öğrenci alacak. Bu sayılarla birlikte bu tercih dönemi sonunda 300 yeni öğrencimiz Korkuteli’ne gelecek.” dedi. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi de Rektör Özkan’a ilgi, alakası ve misafirperverliği için yönetim kurulu ve hemşerileri adına teşekkür etti. Korkuteli ilçesi için Akdeniz Üniversitesi’nin önemli bir yeri olduğunun altını çizen Adnan İmirgi, ilçeye katkıları için Akdeniz Üniversitesi’ne ve Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’a teşekkür etti. Başkan Adnan İmirgi, gelecek süreçte de ilçeye katkı sağlayacak ortak projeler üretmek istediklerini sözlerine ekledi. Ziyaretin anısına toplu fotoğraf çekimi de gerçekleştirildi. GENİŞ KATILIMLI ZİYARET Ziyarete, dernek yönetimi adına Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bayram Ali Çeltik, Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, Antalya Şehir Plancıları Odası Başkanı Funda Yörük, Korkuteli MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zanbak, Eğitim Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Ramazan Gök, Uluslararası İlişkiler Ofisi Öğretim Görevlisi Emel Aktaş, gazeteci Cevat Alp, Korkuteli Kızılay Şb. Bşk. Süleyman Tunç, Op. Dr. Süleyman Coşkun, Otelciler Pansiyoncular Matbaacılar Oda Başkanı Özcan Sucu, ATSO Meclis Üyesi Adnan Saraç, Antalya Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Yavuz Can İmirgi, Ziraat Mühendisi Eda Elif Yavuzlar İmirgi, Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Kula, Şaban Taş Seyhan Demiray katıldı.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi ve yönetimi ile bir araya geldi. Rektör Özkan, ilçede ilk kez öğrenci alacak yeni programın müjdesini verdi.

antalyahabertakip.com - Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Yönetim Kurulu Salonu’nda Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Korkuteli’nin Antalya’nın güzel ilçelerinden birisi olduğunu ifade ederek Korkuteli Meslek Yüksekokulu’na bu sene 300 öğrenci geleceğini ve yeni açılan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümünün öğrenci alımına başlayacağı bilgisini paylaştı.

TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER PROGRAMI İLK KEZ ÖĞRENCİ ALIYOR

Eğitim ve öğretim açısından Antalya’nın bütün ilçelerinde nitelikli meslek sahibi olacak ve o yöreye uygun ürünlerin yetiştirebileceği alanda bölümleri açmaya çalıştıklarını belirten Rektör Özkan, “Meslek Yüksekokullarımız içerisinde hepsi alanında yetkin elemanlar yetiştiriyor. Korkuteli Meslek Yüksekokulumuzda öğrenci yetiştirme konusunda güzel adımlar atıyor. Bu adımlarımızdan bir tanesi olan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programımıza 30 öğrencimizi ilk defa almış olacağız. Bu program haricinde halihazırda bulunan Bahçe Tarımı Programımız 35, Bilgisayar Programcılığı Programımız 50, Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programımız 35, Maliye Programımız 70, Mantarcılık Programımız 20, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programımız 40, Pazarlama Programımız 25 öğrenci alacak. Bu sayılarla birlikte bu tercih dönemi sonunda 300 yeni öğrencimiz Korkuteli’ne gelecek.” dedi.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR

Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi de Rektör Özkan’a ilgi, alakası ve misafirperverliği için yönetim kurulu ve hemşerileri adına teşekkür etti. Korkuteli ilçesi için Akdeniz Üniversitesi’nin önemli bir yeri olduğunun altını çizen Adnan İmirgi, ilçeye katkıları için Akdeniz Üniversitesi’ne ve Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’a teşekkür etti. Başkan Adnan İmirgi, gelecek süreçte de ilçeye katkı sağlayacak ortak projeler üretmek istediklerini sözlerine ekledi. Ziyaretin anısına toplu fotoğraf çekimi de gerçekleştirildi.

GENİŞ KATILIMLI ZİYARET

Ziyarete, dernek yönetimi adına Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bayram Ali Çeltik, Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, Antalya Şehir Plancıları Odası Başkanı Funda Yörük, Korkuteli MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zanbak, Eğitim Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Ramazan Gök, Uluslararası İlişkiler Ofisi Öğretim Görevlisi Emel Aktaş, gazeteci Cevat Alp, Korkuteli Kızılay Şb. Bşk. Süleyman Tunç, Op. Dr. Süleyman Coşkun, Otelciler Pansiyoncular Matbaacılar Oda Başkanı Özcan Sucu, ATSO Meclis Üyesi Adnan Saraç, Antalya Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Yavuz Can İmirgi, Ziraat Mühendisi Eda Elif Yavuzlar İmirgi, Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Kula, Şaban Taş Seyhan Demiray katıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.