Antalya Valisi Hulusi Şahin’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 18.09.2024 - 18:42, Güncelleme: 18.09.2024 - 18:42 1724 kez okundu.
 

Antalya Valisi Hulusi Şahin’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Gazi meclisimiz tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu ve kurtuluş mücadelemizin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazi" unvanı verilişinin yıl dönümü ve 19 Eylül "Gaziler Günü" kutlu olsun.
antalyahabertakip.com - Gazilik bir şeref unvanıdır. Şanlı tarihimiz boyunca yurdunu ve milletini canı gibi koruyan gazilerimizin, Semerkant’tan Trablus’a, Kırım’dan Saray Bosna’ya, Malazgirt’ten Sakarya’ya sayısız mücadele neticesinde elde ettiği ve her zaman gururla taşıdığı bir şeref madalyasıdır. Bu yüzden gazilerimiz, hepimizin baş tacıdır; aziz milletimizin ikbal ve istikbal mücadelesinde kazandıkları şeref madalyalarını gururla taşımaktadır.  Millet olarak biz de kahraman gazilerimizi yüksek bir saygı ve hürmetle baş tacı etmekten şeref duyuyoruz. Onların aziz hatıralarını sadece yıl dönümünde değil, ilelebet yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı en büyük görevimiz biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.
Gazi meclisimiz tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu ve kurtuluş mücadelemizin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazi" unvanı verilişinin yıl dönümü ve 19 Eylül "Gaziler Günü" kutlu olsun.

antalyahabertakip.com - Gazilik bir şeref unvanıdır. Şanlı tarihimiz boyunca yurdunu ve milletini canı gibi koruyan gazilerimizin, Semerkant’tan Trablus’a, Kırım’dan Saray Bosna’ya, Malazgirt’ten Sakarya’ya sayısız mücadele neticesinde elde ettiği ve her zaman gururla taşıdığı bir şeref madalyasıdır.

Bu yüzden gazilerimiz, hepimizin baş tacıdır; aziz milletimizin ikbal ve istikbal mücadelesinde kazandıkları şeref madalyalarını gururla taşımaktadır.  Millet olarak biz de kahraman gazilerimizi yüksek bir saygı ve hürmetle baş tacı etmekten şeref duyuyoruz. Onların aziz hatıralarını sadece yıl dönümünde değil, ilelebet yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı en büyük görevimiz biliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.