İYİ Parti’nin Aksu Adayı Deniz Karataş Oldu

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 16.02.2024 - 19:53, Güncelleme: 16.02.2024 - 19:53 4923+ kez okundu.
 

İYİ Parti’nin Aksu Adayı Deniz Karataş Oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Antalya, Aksu Belediye Başkan adayı Deniz Karataş olarak açıkladı.
antalyahabertakip.com - Tam bir Aksu aşığı olan parti gözetmeksizin yıllardır Aksu’ya hizmet için koşturan Karataş İYİ Parti’den Aksu Belediye Başkanlığı için aday gösterildi.   Deniz Karataş “Aksu ’lu bir inşaat mühendisi kardeşiniz olarak, Sektörde 45 yıllık geçmişi olan Karataş İnşaatta Yönetim Kurulu Başkanıyım. İnşaat Mühendisleri Odası’nda, 25 yıllık STK geçmişim olmuştur. Aynı zaman da İş İş insanları Derneği Yönetim Kurulu’nda görev aldım. 2009 yılında Başkanlık görevine seçildim. 3 dönem üst üste 11 yıl Başkanlık görevini sürdürdüm.  Birliğimizi Federasyona bağlayarak, Ankara’da yapılan seçimlerde Federasyon Genel Başkan Vekili seçildim.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Sektör Meclis Üyeliği görevime devam etmekteyim. Bugüne kadar Aksu’luların iyi gününde kötü gününde hep yanlarında olmaya özen gösterdik. Bize verilen bu fırsat için çok çalışacağız.  Daha İYİ Bir Aksu İçin Tarih Yazmaya Geliyoruz” dedi Deniz Karataş Kimdir? 1974 yılında Antalya’da Aksu İlçesi Yeşilkaraman Köyünde doğdu. Evli ve iki kız çocuğu babası. 1996 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 1997 yılından bu yana Antalya Güç Birliği Holding bünyesine ortak olduğu, aynı sene İnşaat Mühendisleri Odasına, 2000 yılında ise Antalya Genç İş İnsanları Derneği geçmiş yönetim kurullarında görev aldı. 1998 yılında kayıtlı olduğu Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneğinde; 2003 yılına kadar denetim kurulu başkanlığı yaptı. 25.01.2009 yılında Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği’nde Başkanlık görevine seçildi. Yine aynı sene merkezi Ankara’da bulunan Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu’na bağlanarak Ankara’da yapılan seçimlerde Federasyon Genel Başkan Vekili olarak sandıktan çıktı. 10 Mart 2015 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) İnşaat Sektör Meclis Üyeliğine seçildi ve hali hazırda görevlerine devam ediyor. 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Antalya, Aksu Belediye Başkan adayı Deniz Karataş olarak açıkladı.

antalyahabertakip.com - Tam bir Aksu aşığı olan parti gözetmeksizin yıllardır Aksu’ya hizmet için koşturan Karataş İYİ Parti’den Aksu Belediye Başkanlığı için aday gösterildi.   Deniz Karataş “Aksu ’lu bir inşaat mühendisi kardeşiniz olarak, Sektörde 45 yıllık geçmişi olan Karataş İnşaatta Yönetim Kurulu Başkanıyım. İnşaat Mühendisleri Odası’nda, 25 yıllık STK geçmişim olmuştur. Aynı zaman da İş İş insanları Derneği Yönetim Kurulu’nda görev aldım. 2009 yılında Başkanlık görevine seçildim. 3 dönem üst üste 11 yıl Başkanlık görevini sürdürdüm.  Birliğimizi Federasyona bağlayarak, Ankara’da yapılan seçimlerde Federasyon Genel Başkan Vekili seçildim.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Sektör Meclis Üyeliği görevime devam etmekteyim. Bugüne kadar Aksu’luların iyi gününde kötü gününde hep yanlarında olmaya özen gösterdik. Bize verilen bu fırsat için çok çalışacağız.  Daha İYİ Bir Aksu İçin Tarih Yazmaya Geliyoruz” dedi

Deniz Karataş Kimdir?

1974 yılında Antalya’da Aksu İlçesi Yeşilkaraman Köyünde doğdu.

Evli ve iki kız çocuğu babası. 1996 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu.

1997 yılından bu yana Antalya Güç Birliği Holding bünyesine ortak olduğu, aynı sene İnşaat Mühendisleri Odasına, 2000 yılında ise Antalya Genç İş İnsanları Derneği geçmiş yönetim kurullarında görev aldı.

1998 yılında kayıtlı olduğu Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneğinde; 2003 yılına kadar denetim kurulu başkanlığı yaptı.

25.01.2009 yılında Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği’nde Başkanlık görevine seçildi. Yine aynı sene merkezi Ankara’da bulunan Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu’na bağlanarak Ankara’da yapılan seçimlerde Federasyon Genel Başkan Vekili olarak sandıktan çıktı.

10 Mart 2015 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) İnşaat Sektör Meclis Üyeliğine seçildi ve hali hazırda görevlerine devam ediyor. 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.