Adem Murat Yücel’den Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatından Gelen Tepkiler İçin İkna Çabası

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 26.01.2024 - 20:26, Güncelleme: 26.01.2024 - 20:26 3052+ kez okundu.
 

Adem Murat Yücel’den Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatından Gelen Tepkiler İçin İkna Çabası

Adem Murat Yücel Ak Parti tabanından aldığı tepkiler üzerine Ak Parti İlçe Teşkilatını ikna etme çalışmalarında bir araya geldi.
antalyahabertakip.com - Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Mahalle Başkanları ile ikna toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Yücel, “Biz hazırız, kararlıyız. Canla başla çalışacağız” dediği toplantıda Mustafa Toklu aday gösterilmemesine tepki gösteren ve dün 7 mahalle başkanın istifa etmesi yüzünden   İlçe Başkanı Tavlı ve partililerin moralinin bozuk olması dikkat çekti. Buluşmanın bu moral bozukluğunun düzeltilebilmesi için apar topar yapıldığı ortaya çıktı. Yaklaşan yerel seçimler öncesi sorunları çözmek adına Ak Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Ak Parti Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Mahalle Başkanları’nın katılımı ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Adem Murat Yücel Ak Parti tabanından aldığı tepkiler üzerine Ak Parti İlçe Teşkilatını ikna etme çalışmalarında bir araya geldi.

antalyahabertakip.com - Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Mahalle Başkanları ile ikna toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Yücel, “Biz hazırız, kararlıyız. Canla başla çalışacağız” dediği toplantıda Mustafa Toklu aday gösterilmemesine tepki gösteren ve dün 7 mahalle başkanın istifa etmesi yüzünden   İlçe Başkanı Tavlı ve partililerin moralinin bozuk olması dikkat çekti. Buluşmanın bu moral bozukluğunun düzeltilebilmesi için apar topar yapıldığı ortaya çıktı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi sorunları çözmek adına Ak Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Ak Parti Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Mahalle Başkanları’nın katılımı ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.