Kepez’de Soner Erkaya Saha Çalışmalarına Hız Verdi

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 18.01.2024 - 21:12, Güncelleme: 18.01.2024 - 21:12 3445+ kez okundu.
 

Kepez’de Soner Erkaya Saha Çalışmalarına Hız Verdi

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı için aday yarışı devam ediyor. Ak Parti Kepez Belediye Başkanlığı Aday adaylarından Soner Erkaya çalışmalarını hızlandırdı.
antalyahabertakip.com - Antalya Kepez Belediyesi Başkan Yardımcılığı Görevinde bulunmuş  olması, Kepez’in ve Kepezli Seçmenin yakından tanıdığı, sevilen ve başarılı bir isim olması. Bugüne kadar görev aldığı çalışmalardaki tecrübe, başarı ve vizyonu  ile dikkat çekiyor. Kepez Belediye Başkan aday adayı Soner Erkaya saha çalışmalarıyla halkın içinde olmaya devam ediyor.  Ak Parti Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Soner Erkaya Kepez halkı ve bürokratlarıyla her fırsatta bir araya geliyor. Kepez halkı tarafından güzel tepkiler alıyor. Kepez adına yapılan her emeğin yanında olmaya özen göstermesi adaylık yarışında onu ön plana çıkarıyor.
Antalya Kepez Belediye Başkanlığı için aday yarışı devam ediyor. Ak Parti Kepez Belediye Başkanlığı Aday adaylarından Soner Erkaya çalışmalarını hızlandırdı.

antalyahabertakip.com - Antalya Kepez Belediyesi Başkan Yardımcılığı Görevinde bulunmuş  olması, Kepez’in ve Kepezli Seçmenin yakından tanıdığı, sevilen ve başarılı bir isim olması. Bugüne kadar görev aldığı çalışmalardaki tecrübe, başarı ve vizyonu  ile dikkat çekiyor. Kepez Belediye Başkan aday adayı Soner Erkaya saha çalışmalarıyla halkın içinde olmaya devam ediyor.

 Ak Parti Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Soner Erkaya Kepez halkı ve bürokratlarıyla her fırsatta bir araya geliyor. Kepez halkı tarafından güzel tepkiler alıyor. Kepez adına yapılan her emeğin yanında olmaya özen göstermesi adaylık yarışında onu ön plana çıkarıyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.