Konyaaltı’ nda "Bey Dağlarının Adı Var Kekik Ve Adaçayının Tadı Var Projesi" Kapsamında Tarla Günü Yapıldı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 19.07.2023 - 21:23, Güncelleme: 19.07.2023 - 21:23 3201+ kez okundu.
 

Konyaaltı’ nda "Bey Dağlarının Adı Var Kekik Ve Adaçayının Tadı Var Projesi" Kapsamında Tarla Günü Yapıldı

Bakanlığımız Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce uygulanan "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında Konyaaltı’nda Kaymakam Kâmil Köten' in katılımıyla "BEY DAĞLARININ ADI VAR KEKİK VE ADAÇAYININ TADI VAR PROJESİ " adıyla kekik ve adaçayı tarla günü düzenlendi.
Bakanlığımız Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce uygulanan "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında Konyaaltı’nda Kaymakam Kâmil Köten' in katılımıyla "BEY DAĞLARININ ADI VAR KEKİK VE ADAÇAYININ TADI VAR PROJESİ " adıyla kekik ve adaçayı tarla günü düzenlendi. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dr. Funda Ayar Şensoy’ un açılış konuşmaları ve Kekik üreticisi Erhan ÖZEN ile Prof. Dr. Kenan Turgut’ un konuşmalarının ardından Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, Tarla Gününe sağlamış oldukları desteklerinden dolayı KONDER Başkanı Durali Kolpak ve Prof. Dr. Kenan Turgut’ a Teşekkür Belgelerini takdim etti. Daha sonra Demonstrasyon arazisinde kekik hasadı yapıldı ve ikramlar ile tarla günü programı gerçekleştirildi. Tarla Günü Programına katılım sağlayan; Konyaaltı Kaymakamımız Sayın Kamil KÖTEN, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Konyaaltı Orman İşletme Müdürü, Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz Şube Müdürleri ve personelleri, Konyaaltı Kültür Eğitim Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KONDER) Başkanı Durali Kolpak, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Turgut, Antalya Ziraat Odası Başkan Yardımcısı, TARSİM Antalya Bölge Müdürü ve personelleri, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı, Park ve Bahçeler Müdürü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Zabıta Müdürü, Üreticilerimiz ve Muhtarlarımız ile Tarla Günü etkinliğimize katkılarından dolayı KONDER ile Konyaaltı Belediyesine teşekkür ederiz.
Bakanlığımız Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce uygulanan "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında Konyaaltı’nda Kaymakam Kâmil Köten' in katılımıyla "BEY DAĞLARININ ADI VAR KEKİK VE ADAÇAYININ TADI VAR PROJESİ " adıyla kekik ve adaçayı tarla günü düzenlendi.

Bakanlığımız Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce uygulanan "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında Konyaaltı’nda Kaymakam Kâmil Köten' in katılımıyla "BEY DAĞLARININ ADI VAR KEKİK VE ADAÇAYININ TADI VAR PROJESİ " adıyla kekik ve adaçayı tarla günü düzenlendi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dr. Funda Ayar Şensoy’ un açılış konuşmaları ve Kekik üreticisi Erhan ÖZEN ile Prof. Dr. Kenan Turgut’ un konuşmalarının ardından Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, Tarla Gününe sağlamış oldukları desteklerinden dolayı KONDER Başkanı Durali Kolpak ve Prof. Dr. Kenan Turgut’ a Teşekkür Belgelerini takdim etti. Daha sonra Demonstrasyon arazisinde kekik hasadı yapıldı ve

ikramlar ile tarla günü programı gerçekleştirildi.

Tarla Günü Programına katılım sağlayan; Konyaaltı Kaymakamımız Sayın Kamil KÖTEN, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Konyaaltı Orman İşletme Müdürü, Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz Şube Müdürleri ve personelleri, Konyaaltı Kültür Eğitim Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KONDER) Başkanı Durali Kolpak, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Turgut, Antalya Ziraat Odası Başkan Yardımcısı, TARSİM Antalya Bölge Müdürü ve personelleri, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı, Park ve Bahçeler Müdürü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Zabıta Müdürü, Üreticilerimiz ve Muhtarlarımız ile Tarla Günü etkinliğimize katkılarından dolayı KONDER ile Konyaaltı Belediyesine teşekkür ederiz.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.