Musa Ertuğan “Vayyy Emek Dolandırıcısı Vayyy”

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 19.07.2023 - 21:28, Güncelleme: 19.07.2023 - 21:35 4601+ kez okundu.
 

Musa Ertuğan “Vayyy Emek Dolandırıcısı Vayyy”

İyi Parti Kurucular kurulu üyesi Musa Ertuğan kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Antalya İyi Parti teşkilatlarında ses getirdi.
İyi Parti Kurucular kurulu üyesi Musa Ertuğan kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Antalya İyi Parti teşkilatlarında ses getirdi. Musa Ertuğan, sosyal medya açıklamasında; “Çok da Tın…. Vayyy Emek Dolandırıcısı Vayyy ........ Sene 2015 Beni Sen Aradın. Bana verdiğin sözler ve umutlar üzerine Ömrümün 8.Yılını verdim. 3 adet mülkümü sattım. En zor günlerinde sen istediğin için yanından ayrılmadım. Ailemden uzak kaldım canımı başımı koydum. 15 temmuzdan sonra kim vardı yanında neredeydi oğlunun millet vekili yaptığı kişiler çok emek verdim maddi manevi üzerinde hakkım var. O günlerde sen en çok bana hakkını helal et Musa başkanım demiştin. Demek ki üzerinde hakkım olduğunu biliyordun. Sözünde durmadın bizleri kullandın. Emeklerimizi oğlunun Fatih Akşener’in arkadaşına pazarladın. Milletvekili yaptın. Sandık oylamalarında hile yapılmasına müsaade ettin. Sen milletimize adaletten haktan bahsederken. Kendi yol arkadaşlarına adaletli davranmadın. Bizlerin sayesinde orada oturuyorsun ve yetkilisin. Sene 2016 müsavat o günlerde bana sen ve ben olmasam bu kadın nasıl direnecek demişti. Çok konuşacak şeyler var. Konuşacağız. Kimlere ne tuzaklar kurduğunu konuşalım. Sene 2016 Sinan Oğan ile ilgili benden ne istediğini nasıl bir tuzak kurdurmak istediğini sen söyle milletimizde bilsin. Ayrıca, Musa Başkan Onların Hepsini Ters Düz Yapacağım Diyerek bana Masaj gönderdin. WhatsApp mesajın elimde duruyor.  Dediğini yaptın.  Her kesi ters düz yaptın. Beni de kalleşçe... Ayrıca rahmetli fatih doğrucanla yazışmalarının bir kısmı bende de var. Paylaşacağım ve karar milletin. Bu saatten sonra senin yeni kurbanlar bulup onları kullanmanı engellemeye çalışacağım. Hakkını helal et demiştin. Cevap vermemiştim. Şimdi söylüyorum haram olsun haram olsun zehir zıkkım olsun...” dedi
İyi Parti Kurucular kurulu üyesi Musa Ertuğan kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Antalya İyi Parti teşkilatlarında ses getirdi.

İyi Parti Kurucular kurulu üyesi Musa Ertuğan kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Antalya İyi Parti teşkilatlarında ses getirdi.

Musa Ertuğan, sosyal medya açıklamasında;

“Çok da Tın….

Vayyy Emek Dolandırıcısı Vayyy ........

Sene 2015 Beni Sen Aradın. Bana verdiğin sözler ve umutlar üzerine Ömrümün 8.Yılını verdim. 3 adet mülkümü sattım. En zor günlerinde sen istediğin için yanından ayrılmadım. Ailemden uzak kaldım canımı başımı koydum. 15 temmuzdan sonra kim vardı yanında neredeydi oğlunun millet vekili yaptığı kişiler çok emek verdim maddi manevi üzerinde hakkım var. O günlerde sen en çok bana hakkını helal et Musa başkanım demiştin. Demek ki üzerinde hakkım olduğunu biliyordun. Sözünde durmadın bizleri kullandın. Emeklerimizi oğlunun Fatih Akşener’in arkadaşına pazarladın. Milletvekili yaptın. Sandık oylamalarında hile yapılmasına müsaade ettin. Sen milletimize adaletten haktan bahsederken. Kendi yol arkadaşlarına adaletli davranmadın. Bizlerin sayesinde orada oturuyorsun ve yetkilisin. Sene 2016 müsavat o günlerde bana sen ve ben olmasam bu kadın nasıl direnecek demişti.

Çok konuşacak şeyler var.

Konuşacağız.

Kimlere ne tuzaklar kurduğunu konuşalım.

Sene 2016 Sinan Oğan ile ilgili benden ne istediğini nasıl bir tuzak kurdurmak istediğini sen söyle milletimizde bilsin.

Ayrıca, Musa Başkan Onların Hepsini Ters Düz Yapacağım Diyerek bana Masaj gönderdin. WhatsApp mesajın elimde duruyor.

 Dediğini yaptın.

 Her kesi ters düz yaptın.

Beni de kalleşçe...

Ayrıca rahmetli fatih doğrucanla yazışmalarının bir kısmı bende de var.

Paylaşacağım ve karar milletin.

Bu saatten sonra senin yeni kurbanlar bulup onları kullanmanı engellemeye çalışacağım.

Hakkını helal et demiştin.

Cevap vermemiştim.

Şimdi söylüyorum haram olsun haram olsun zehir zıkkım olsun...” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.