İyi Parti İl Başkanı Karacan’dan Meral Akşener’e Rest mi? Çekti

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 18.07.2023 - 18:27, Güncelleme: 18.07.2023 - 18:45 3689+ kez okundu.
 

İyi Parti İl Başkanı Karacan’dan Meral Akşener’e Rest mi? Çekti

İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan geçenlerde verdiği röportajla İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hem rest çekiği hemde takmadığı gün yüzüne çıktı.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan geçenlerde Twiter hesabında gazeteciye verdiği röportajla İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hem rest çekiği hemde takmadığı gün yüzüne çıktı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP ile ittifakların bitiğini açıklamasına rağmen ve Genel Merkezin yetkisinde olan bu konu hakkında röportajda ahkâm kesmesi hem CHP hemde İyi Partililerden tepki almasına neden oldu.   İYİ PARTİ İL BAŞKANI KARACAN “MURATPAŞA VEYA KONYAALTI ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE BİZİM OLMALI” Haber merkezimize gelen röportajda İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ın söyleminde, “Ama CHP-İYİ Parti dağılımına bakarsak haksızlık var ortada. O yüzden küçük ilçeler neyse de biz artık seçilmesi garanti ileyerler isteyip 1-0 önde başlamak istiyoruz. Mesela Muratpaşa veya Konyaaltı önümüzdeki seçimde bizim olmalı ve en az bizim çalıştığımız kadar ortağımız CHP de bize çalışmalı” ifadelerini kullandı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu genel seçimlerinden sonra ittifakın bittiğini açıklamışlardı. Daha sonra İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener kongrede yaptığı açıklamada “CHP’den 15 Vekil İstemek Hayatımın En Büyük Pişmanlığımdır” demişti. Buna rağmen İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan yaptığı açıklamayla Başta İyi Parti Genel Başkanı olmak üzere Genel Merkez yöneticilerini kaideye almadığını ortaya koydu ve yaptığı bu açıklamanın hesabını vermek için İyi Parti Genel Merkezine çağrıldığı gelen bilgiler arasında.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan geçenlerde verdiği röportajla İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hem rest çekiği hemde takmadığı gün yüzüne çıktı.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan geçenlerde Twiter hesabında gazeteciye verdiği röportajla İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e hem rest çekiği hemde takmadığı gün yüzüne çıktı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP ile ittifakların bitiğini açıklamasına rağmen ve Genel Merkezin yetkisinde olan bu konu hakkında röportajda ahkâm kesmesi hem CHP hemde İyi Partililerden tepki almasına neden oldu.  

İYİ PARTİ İL BAŞKANI KARACAN “MURATPAŞA VEYA KONYAALTI ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE BİZİM OLMALI”

Haber merkezimize gelen röportajda İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ın söyleminde, “Ama CHP-İYİ Parti dağılımına bakarsak haksızlık var ortada. O yüzden küçük ilçeler neyse de biz artık seçilmesi garanti ileyerler isteyip 1-0 önde başlamak istiyoruz. Mesela Muratpaşa veya Konyaaltı önümüzdeki seçimde bizim olmalı ve en az bizim çalıştığımız kadar ortağımız CHP de bize çalışmalı” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu genel seçimlerinden sonra ittifakın bittiğini açıklamışlardı.

Daha sonra İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener kongrede yaptığı açıklamada “CHP’den 15 Vekil İstemek Hayatımın En Büyük Pişmanlığımdır” demişti.

Buna rağmen İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan yaptığı açıklamayla Başta İyi Parti Genel Başkanı olmak üzere Genel Merkez yöneticilerini kaideye almadığını ortaya koydu ve yaptığı bu açıklamanın hesabını vermek için İyi Parti Genel Merkezine çağrıldığı gelen bilgiler arasında.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.