Kaş’tan 7 Yardım Tırı Daha Deprem Bölgesine Yola Çıktı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 09.02.2023 - 21:27, Güncelleme: 09.02.2023 - 21:27 3407+ kez okundu.
 

Kaş’tan 7 Yardım Tırı Daha Deprem Bölgesine Yola Çıktı

Antalya’nın Kaş ilçesinden deprem bölgesine yardım tırları gönderilmeye devam ediyor. Bu çerçevede 7 araç daha yola çıktı.
Antalya’nın Kaş ilçesinden deprem bölgesine yardım tırları gönderilmeye devam ediyor. Bu çerçevede 7 araç daha yola çıktı. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesince düzenlenen kampanya kapsamında ilçede toplanan yardım malzemelerinin, deprem bölgesine gönderilmesi sürüyor. Vatandaşlar tarafından depremzedelere gönderilmek üzere Kaş Belediyesi ana hizmet binası, Gömbe, Kınık, Kalkan ve Kasaba belediye hizmet birimlerine yardım malzemeleri getirildi. Battaniye, yatak, mont, bere, eldiven, ısıtıcı, temizlik, gıda, çocuk bezi, bebek maması gibi ihtiyaç malzemeleri sınıflandırılıp yardım tırlarına yüklendi. Kaş Belediyesi, depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgeye 9 yardım tırı gönderdi. Ekmek yüklü 2 kamyon ile 1 iş makinesinin yer aldığı 7 araçlık yardım konvoyu da deprem bölgesine dualar eşliğinde uğurlandı. Uğurlamaya katılan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaralar tamamen sarılıncaya kadar tüm imkanlarla bölge halkının yanında olacaklarını belirtti.
Antalya’nın Kaş ilçesinden deprem bölgesine yardım tırları gönderilmeye devam ediyor. Bu çerçevede 7 araç daha yola çıktı.

Antalya’nın Kaş ilçesinden deprem bölgesine yardım tırları gönderilmeye devam ediyor. Bu çerçevede 7 araç daha yola çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesince düzenlenen kampanya kapsamında ilçede toplanan yardım malzemelerinin, deprem bölgesine gönderilmesi sürüyor.

Vatandaşlar tarafından depremzedelere gönderilmek üzere Kaş Belediyesi ana hizmet binası, Gömbe, Kınık, Kalkan ve Kasaba belediye hizmet birimlerine yardım malzemeleri getirildi. Battaniye, yatak, mont, bere, eldiven, ısıtıcı, temizlik, gıda, çocuk bezi, bebek maması gibi ihtiyaç malzemeleri sınıflandırılıp yardım tırlarına yüklendi.

Kaş Belediyesi, depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgeye 9 yardım tırı gönderdi. Ekmek yüklü 2 kamyon ile 1 iş makinesinin yer aldığı 7 araçlık yardım konvoyu da deprem bölgesine dualar eşliğinde uğurlandı.

Uğurlamaya katılan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaralar tamamen sarılıncaya kadar tüm imkanlarla bölge halkının yanında olacaklarını belirtti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.