Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Alanya Galibiyete Hasret

Alanyaspor Süper Lig'in 5. haftasında    evinde  Hatayspor ile golsuz  berabere kaldı. Alanya gain Park stadyumunda  oynanan  musabakada  Ozan Ergün, Süleyman Özay ve Ogün Kamacı düdük çaldı gayet güzel de bir maç yönettiler. Alanyaspor sahaya  Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Richard, Makouta  sonra yerıne Janvier, Augusto yerıne ikinci yarı  Christian, Efecan Karaca sonra Serdar Dursun, Yusuf Özdemir, Hwang ve  Cordova ile sahaya çıktı. İlk yarıda rıza çalımbayın  takımı hatay  daha iyi başadı aslında iki takım da net pozisyonlara girmekte zorlanırken gol sesi çıkmadı ve devre ye  beraberlikle girildi. İkinci yarı da pozisyon açısından kısır geçerken maç da akdeniz ekıbı  cordova ile bir kaç pozısyon yakalasada beceremedi ve  müsabakada  beraberlikle sona erdi ve iki takım da birer  puana razı oldu önemli anlar ve pozisyonlara gelince  Calvo direk dibinden kaçırdı Hatay galıp başlayabilirdi. Yine Yakın mesafede Lima yararlanamadığı bir pozısyon vardı  oda olmadı  birde Alanya nın üç puanı kaçırdıgı bir  pozısyon vardı  ev sahibi gole çok yaklaştı ama atamadi yapacak bir şey yok  iki ekibide kutlarım.
Ekleme Tarihi: 16 Eylül 2024 - Pazartesi

Alanya Galibiyete Hasret

Alanyaspor Süper Lig'in 5. haftasında    evinde  Hatayspor ile golsuz  berabere kaldı.

Alanya gain Park stadyumunda  oynanan  musabakada  Ozan Ergün, Süleyman Özay ve Ogün Kamacı düdük çaldı gayet güzel de bir maç yönettiler.

Alanyaspor sahaya  Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Richard, Makouta  sonra yerıne Janvier, Augusto yerıne ikinci yarı  Christian, Efecan Karaca sonra Serdar Dursun, Yusuf Özdemir, Hwang ve  Cordova ile sahaya çıktı.

İlk yarıda rıza çalımbayın  takımı hatay  daha iyi başadı aslında iki takım da net pozisyonlara girmekte zorlanırken gol sesi çıkmadı ve devre ye  beraberlikle girildi.

İkinci yarı da pozisyon açısından kısır geçerken maç da akdeniz ekıbı  cordova ile bir kaç pozısyon yakalasada beceremedi ve  müsabakada  beraberlikle sona erdi ve iki takım da birer  puana razı oldu önemli anlar ve pozisyonlara gelince  Calvo direk dibinden kaçırdı Hatay galıp başlayabilirdi. Yine Yakın mesafede Lima yararlanamadığı bir pozısyon vardı  oda olmadı  birde Alanya nın üç puanı kaçırdıgı bir  pozısyon vardı  ev sahibi gole çok yaklaştı ama atamadi yapacak bir şey yok  iki ekibide kutlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.