Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Antalyaspordan Muhteşem Dönüş

Antalyaspor Süper lig'in 3. haftasında Hatay sporu konuk etti  geriden gelerek  Hatayspor karşısında  muhteşem bir dönüş yaparak  kazandı. Corendon Airlines Park Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Atilla Karaoğlan düdük çaldı. Yardımcılarıda , Abdullah Bora Özkara ve Mustafa Savranlardi güzel bir maç yönetti diyebilirim . Antalyaspor kalede yeni kalecimiz  Piric le başladi , Gerxhaliu, Kelven, Burak İngenç, Mert Yılmaz, Soner Dikmen yerine  ikinci yarının başında  Van de Streek , Erdal Rakip  , Djenepo  , Emre Uzun yine ikinci yarı Gaich , Safuri  . Kaluzinski ve Samudio görev aldı Hatayspor iki farklı öne geçmesine rağmen iyi kadrosu var atak futbolu var. Massanga Matondo, Bamgboye  ve  Hodzic iyi adamlar Mücadeleye iyi başlayan Hatay oldu ve öne de geçti   üst üstte bulduğu iki penaltıdan     Carlos Strandberg ile    Hatayspor, soyunma odasına iki farka giderken Akrep şok yaşıyordu Hatay iyi oynamis ve bunu haketmişdi. Ayrıca ilk yarı sonu  Antalyasporlu Ramzi Safouri kullandığı penaltı vuruşundan faydalanamadı bunuda söyleyelim Karşılaşmanın ikinci yarısında  Hatayspor'da Guy-Marcelin Kilama elle oynama gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve takımını sahada 10 kişi bırakarak Antalyasporun ekmegine yağ sürdu Akrep ataklarını hizlandirdi ve hemen golüde buldu ev sahibi ekip   Thalisson Kelven da Silva ve  Moussa Djenepo ile maçta eşitliği yakaladı. Akrep maçın sonlarına kadar a baskılı oynadı macın artık uzatmalarında    . Braian Samudio maçın 3. penaltısında topun başına geçti ve takımını Antalya sporu öne geçıren golü attı ve takımını galibiyete taşıdı. Bu sonuçla Antalyaspor sezonun ilk üç puanı kazandı     takımı kutlarım . Antalyaspor gelecek hafta   Başakşehir deplasmanına konuk olacak.
Ekleme Tarihi: 26 Ağustos 2024 - Pazartesi

Antalyaspordan Muhteşem Dönüş

Antalyaspor Süper lig'in 3. haftasında Hatay sporu konuk etti  geriden gelerek  Hatayspor karşısında  muhteşem bir dönüş yaparak  kazandı.

Corendon Airlines Park Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Atilla Karaoğlan düdük çaldı.

Yardımcılarıda , Abdullah Bora Özkara ve Mustafa Savranlardi güzel bir maç yönetti diyebilirim .

Antalyaspor kalede yeni kalecimiz  Piric le başladi , Gerxhaliu, Kelven, Burak İngenç, Mert Yılmaz, Soner Dikmen yerine  ikinci yarının başında  Van de Streek , Erdal Rakip  , Djenepo  , Emre Uzun yine ikinci yarı Gaich , Safuri  . Kaluzinski ve Samudio görev aldı

Hatayspor iki farklı öne geçmesine rağmen iyi kadrosu var atak futbolu var.

Massanga Matondo, Bamgboye  ve  Hodzic iyi adamlar

Mücadeleye iyi başlayan Hatay oldu ve öne de geçti   üst üstte bulduğu iki penaltıdan     Carlos Strandberg ile    Hatayspor, soyunma odasına iki farka giderken Akrep şok yaşıyordu Hatay iyi oynamis ve bunu haketmişdi. Ayrıca ilk yarı sonu  Antalyasporlu Ramzi Safouri kullandığı penaltı vuruşundan faydalanamadı bunuda söyleyelim

Karşılaşmanın ikinci yarısında  Hatayspor'da Guy-Marcelin Kilama elle oynama gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve takımını sahada 10 kişi bırakarak Antalyasporun ekmegine yağ sürdu Akrep ataklarını hizlandirdi ve hemen golüde buldu

ev sahibi ekip   Thalisson Kelven da Silva ve  Moussa Djenepo ile maçta eşitliği yakaladı.

Akrep maçın sonlarına kadar a baskılı oynadı macın artık uzatmalarında    .

Braian Samudio maçın 3. penaltısında topun başına geçti ve takımını Antalya sporu öne geçıren golü attı ve takımını galibiyete taşıdı.

Bu sonuçla Antalyaspor sezonun ilk üç puanı kazandı     takımı kutlarım .

Antalyaspor gelecek hafta   Başakşehir deplasmanına konuk olacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.