Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Antalyaspor Hakeme Takıldı

Süper Lig'in 1. haftasında Antalya arenade Akrepler hiç sansının tutmadıgı Göztepeyi ağırladılar. Antalyaspor ile Göztepe karşı karşıya geldigi müsabakayı zorbay küçük yönetti ve bana göre Antalyanında gölü vermedı Akdenız ekibi üç puandan oldu diyebilirim . Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadelede iki takımda gol atmayı beceremeyince müsabakada golsüz  eşitlikle  sona erdi. Böylelikle her iki takım da yeni sezona 1'er puanla başladı. Fenerbahçe forması ile uzun yıllar   forma giyen Alex de Souza, Antalyanın başında Türkiye'de teknik direktör olarak çıktığı ilk karşılaşmadan beraberlikle ayrılmış oldu. Akrep maça daha iyi başladı  ceza sahası dışında topla buluşan takım kaptanı ve iyi oynayan  Güray Vural'ın sert şutunda meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta gittiği bir pozısyon vardı. Göztepe kötü oynamadı onlarda pozısyon buldu eski Antalyalı Nazım Sangare'nin ortasında kale önünde oluşan karambolde topu önünde bulan Romulo'nın yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Kenan Piric'ten döndü. Topu, Antalyasporlu savunma oyuncuları kornere çeldi. Güray Vural,ın ikinci yarının hemen başında bir karambolden gelen topa  çektiği sert şutla topu ağlara gönderdi ve Antalyaspor'u öne geçirdi. Maçın hakemi Zorbay Küçük, VAR kontrolü sonrası pozisyon öncesinde elleme oynama sebebiyle golü iptal etti oyunun kırılma noktasıydı .  Göztepe'de uzatmalarda bir pozısyon buldu  David Tijanic sol köşeden şansını denedi ancak top yan ağlarda kaldı bu gol olsa üç puanı alan Göztepe olurdu Maç içerisende en fazla pozisyon üreten taraf Antalyaspordu  Maç boyunca akrep fırsatlar da yakaladı  ve değerlendiremedi zamana ihtiyac var ilk altı hafta takımların ne yapacagı belli olmaz . Akdeniz temsilcisi Antalyaspor gelecek hafta Beşiktaş deplasmanına konuk olacak.
Ekleme Tarihi: 11 Ağustos 2024 - Pazar

Antalyaspor Hakeme Takıldı

Süper Lig'in 1. haftasında Antalya arenade Akrepler hiç sansının tutmadıgı Göztepeyi ağırladılar.

Antalyaspor ile Göztepe karşı karşıya geldigi müsabakayı zorbay küçük yönetti ve bana göre Antalyanında gölü vermedı Akdenız ekibi üç puandan oldu diyebilirim .

Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadelede iki takımda gol atmayı beceremeyince müsabakada golsüz  eşitlikle  sona erdi.

Böylelikle her iki takım da yeni sezona 1'er puanla başladı.

Fenerbahçe forması ile uzun yıllar   forma giyen Alex de Souza, Antalyanın başında Türkiye'de teknik direktör olarak çıktığı ilk karşılaşmadan beraberlikle ayrılmış oldu.

Akrep maça daha iyi başladı  ceza sahası dışında topla buluşan takım kaptanı ve iyi oynayan  Güray Vural'ın sert şutunda meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta gittiği bir pozısyon vardı.

Göztepe kötü oynamadı onlarda pozısyon buldu eski Antalyalı Nazım Sangare'nin ortasında kale önünde oluşan karambolde topu önünde bulan Romulo'nın yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Kenan Piric'ten döndü. Topu, Antalyasporlu savunma oyuncuları kornere çeldi.

Güray Vural,ın ikinci yarının hemen başında bir karambolden gelen topa  çektiği sert şutla topu ağlara gönderdi ve Antalyaspor'u öne geçirdi.

Maçın hakemi Zorbay Küçük, VAR kontrolü sonrası pozisyon öncesinde elleme oynama sebebiyle golü iptal etti oyunun kırılma noktasıydı . 

Göztepe'de uzatmalarda bir pozısyon buldu  David Tijanic sol köşeden şansını denedi ancak top yan ağlarda kaldı bu gol olsa üç puanı alan Göztepe olurdu

Maç içerisende en fazla pozisyon üreten taraf Antalyaspordu  Maç boyunca akrep fırsatlar da yakaladı  ve değerlendiremedi zamana ihtiyac var ilk altı hafta takımların ne yapacagı belli olmaz .

Akdeniz temsilcisi Antalyaspor gelecek hafta Beşiktaş deplasmanına konuk olacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.