Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Alanyaspor Fenerden 3 Yedi

Alanyaspor Süper Lig'in 4. haftasında İstanbul kadiköyde Ülker arenada Fenerbahçe,nin  evinde konuk oldu . Mehmet Türkmen, Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yönettiği müsabakada morınonun ögrencılerı Alanyayı üç farklı skorla geçti. Karşılaşmada iki gol  Dusan Tadic'ten  . Ve bir gol de    Edin Dzeko dan Alanyaspor kalede  Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Furkan Bayır, Aliti, Balkovec, Richard daha sonra yerine  Buluthan Bulut , Makouta, Cordova yerıne  Lopes , Efecan Karaca son ceyrekde  Janvier , Yusuf Özdemir   Christian ve  Serdar Dursun ile sahaya çıktı Akdenızın incisi. Fenerbahçe  bildiğiniz gibi hırcın yırtıcı baskıcı atak futbolu seven bir hocası var kadrosu çok iyi Livakovic,   Djiku  , Oosterwolde,  , Fred, Tadic  ve    Dzeko bile  yetti alanyaspora . Fenerbahçe'nin takım kaptanı Edin Dzeko, Sarı-lacivertlilerin bu sezon tüm maçlarında forma giyen 38 yaşındaki yıldız oyuncu, 8. resmi maçında 8 gole ulaştı gollerini atmaya devam ediyor buğün son golu attı. Sarı-lacivertliler, Fatih Tekke'nin teknik direktörlüğünü yaptığı ekiplerle daha önce evinde 3 kez karşılaşmış ve tüm müsabakalar beraberlikle sonuçlanmıştı. Fenerbahçe, Süper Lig'de teknik direktör Fatih Tekke'ye karşı sahasında ilk kez galip geldi. Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic,   Alanyaspor karşısında etkili bir performansa imza attı diyebilirim Kalesinde güven veren tecrübeli eldiven, son yarın saatte  bir farklı öndeyken  karşı karşıya bir pozisyonu kurtardı.bu an kader anı idi gol olsa maç berabere biterdi ama olmadı  Atağın devamında uzun oynayan Livakovic, etkili pasıyla takım arkadaşı Dusan Tadic'i golle buluşturdu ve Alanya fark iki olunca yıkıldı . Alanyasporda muthiş oynadı ama gol bulamadı. Fenerbahçe   Dzeko, kale sahası önüne hareketlenen Tadic'i gördü. Bu futbolcunun düzeltip vuruşunda meşin yuvarlak köşeden filelere gitti kanarya öne geçtı   Fenerbahçe  yine gol çok yaklaştı ancak top direğe çarptı   Alanyaspor forvetine geçit vermeyen Livakovic bekletmeden uzun oynadı. Rakip savunmanın arkasına sarkan Tadic, kalecinin önde olduğunu görerek aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi ve fark iki oluncakanarya rahatladı Fred'in pasıyla ceza sahasına giren İrfan Can Kahveci, penaltı noktası üzerindeki Dzeko'ya pasını aktardı. Bu futbolcunun bekletmeden vuruşunda top filelere gitti ve maçı bitirdi Fark açıla bilirdi  Fenerbahçe   En-Nesyri ile Mert Hakan Yandaş üç kez direğe takıldı. Güzel müsabaka oldu iki takımıda kutlarım.
Ekleme Tarihi: 01 Eylül 2024 - Pazar

Alanyaspor Fenerden 3 Yedi

Alanyaspor Süper Lig'in 4. haftasında İstanbul kadiköyde Ülker arenada Fenerbahçe,nin  evinde konuk oldu .

Mehmet Türkmen, Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yönettiği müsabakada morınonun ögrencılerı Alanyayı üç farklı skorla geçti.

Karşılaşmada iki gol  Dusan Tadic'ten  .

Ve bir gol de    Edin Dzeko dan

Alanyaspor kalede  Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Furkan Bayır, Aliti, Balkovec, Richard daha sonra yerine  Buluthan Bulut , Makouta, Cordova yerıne  Lopes , Efecan Karaca son ceyrekde  Janvier , Yusuf Özdemir   Christian ve  Serdar Dursun ile sahaya çıktı Akdenızın incisi.

Fenerbahçe  bildiğiniz gibi hırcın yırtıcı baskıcı atak futbolu seven bir hocası var kadrosu çok iyi Livakovic,   Djiku  , Oosterwolde,  , Fred, Tadic  ve    Dzeko bile  yetti alanyaspora .

Fenerbahçe'nin takım kaptanı Edin Dzeko, Sarı-lacivertlilerin bu sezon tüm maçlarında forma giyen 38 yaşındaki yıldız oyuncu, 8. resmi maçında 8 gole ulaştı gollerini atmaya devam ediyor buğün son golu attı.

Sarı-lacivertliler, Fatih Tekke'nin teknik direktörlüğünü yaptığı ekiplerle daha önce evinde 3 kez karşılaşmış ve tüm müsabakalar beraberlikle sonuçlanmıştı. Fenerbahçe, Süper Lig'de teknik direktör Fatih Tekke'ye karşı sahasında ilk kez galip geldi.

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic,   Alanyaspor karşısında etkili bir performansa imza attı diyebilirim Kalesinde güven veren tecrübeli eldiven, son yarın saatte  bir farklı öndeyken  karşı karşıya bir pozisyonu kurtardı.bu an kader anı idi gol olsa maç berabere biterdi ama olmadı  Atağın devamında uzun oynayan Livakovic, etkili pasıyla takım arkadaşı Dusan Tadic'i golle buluşturdu ve Alanya fark iki olunca yıkıldı . Alanyasporda muthiş oynadı ama gol bulamadı.

Fenerbahçe   Dzeko, kale sahası önüne hareketlenen Tadic'i gördü. Bu futbolcunun düzeltip vuruşunda meşin yuvarlak köşeden filelere gitti kanarya öne geçtı   Fenerbahçe  yine gol çok yaklaştı ancak top direğe çarptı   Alanyaspor forvetine geçit vermeyen Livakovic bekletmeden uzun oynadı. Rakip savunmanın arkasına sarkan Tadic, kalecinin önde olduğunu görerek aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi ve fark iki oluncakanarya rahatladı Fred'in pasıyla ceza sahasına giren İrfan Can Kahveci, penaltı noktası üzerindeki Dzeko'ya pasını aktardı. Bu futbolcunun bekletmeden vuruşunda top filelere gitti ve maçı bitirdi

Fark açıla bilirdi  Fenerbahçe   En-Nesyri ile Mert Hakan Yandaş üç kez direğe takıldı.

Güzel müsabaka oldu iki takımıda kutlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.