Yavuz BAŞAR
Köşe Yazarı
Yavuz BAŞAR
 

Akrep Kartal Dan Fark Yedi

Antalyaspor İstanbul’da Tüpraş stadyumunda Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş’a konuk oldu Akdeniz ekibi golü erken bulmasına rağmen Kartala evinde farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Müsabakayı Mehmet Türkmen, Ceyhun Sesigüzel ve  Kerem Ersoy yönetti bir şey demiyorum . Beşiktaş da Mert Günok, Svensson, Paulista, Colley, Emirhan Topçu.  Masuaku, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy. Ndour ve Immobile görev aldı tam kadro Antalyaspor’da kalede Piric, Veysel Sarı, Kelven, Emrecan Uzunhan son dakıkalarda Emre Uzun, Güray Vural, Soner Dikmen yerıne sonlarda  Gaich, Erdal Rakip yıne yerıne Burak İngenç, Erdoğan Yeşilyurt, Van de Streek, Safuri, Samudio, Larsson ve Kaluzinski Karşılaşmaya akrep hızlı başladı  ilk gol henüz maçın başında 23. saniyede Samudio'da geldi ve Antalyaspor  öne geçti.
Ekleme Tarihi: 20 Ağustos 2024 - Salı

Akrep Kartal Dan Fark Yedi

Antalyaspor İstanbul’da Tüpraş stadyumunda Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş’a konuk oldu Akdeniz ekibi golü erken bulmasına rağmen Kartala evinde farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Müsabakayı Mehmet Türkmen, Ceyhun Sesigüzel ve  Kerem Ersoy yönetti bir şey demiyorum .

Beşiktaş da Mert Günok, Svensson, Paulista, Colley, Emirhan Topçu.  Masuaku, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy. Ndour ve Immobile görev aldı tam kadro

Antalyaspor’da kalede Piric, Veysel Sarı, Kelven, Emrecan Uzunhan son dakıkalarda Emre Uzun, Güray Vural, Soner Dikmen yerıne sonlarda  Gaich, Erdal Rakip yıne yerıne Burak İngenç, Erdoğan Yeşilyurt, Van de Streek, Safuri, Samudio, Larsson ve Kaluzinski

Karşılaşmaya akrep hızlı başladı  ilk gol henüz maçın başında 23. saniyede Samudio'da geldi ve Antalyaspor  öne geçti.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.