Kepez kaynıyor.
Halkın içine girip Bizim Kız lakabını alan Şükriye Karaben karanlık çevreler tarafından engellendi. Düşünmek lazım neden engellendi belli dürüst bir Başkan adayı olacağı için hak yemeyeceği içindir. CHP’de şu olgu vardır yönlendiremeyeceğimiz kişileri başkan adayı yapmayın artık ne gibi yönlendirme olduğunu halkımıza bırakıyorum. Yıllardır CHP’nin yapamadığını Şükriye Karaben halka inerek yaptı, yaptı da ne oldu engellendi.
Şu anda Şükriye Karaben sessizliğini koruyor. Düşünceme göre fırtınadan önceki sessizliğe benziyor. CHP’li müaliflerin düşüncesi Karaben artık siyaseti bırakır sanıyorlar ama ben öyle düşünmüyorum.
Akdeniz Gündem olarak Kepez bölgesinde 8.321 kişiyle yapılan ankette‰77.12 Şükriye Karaben derken.
‰22.88 Diğer aday adayları bölünürken ortaya çıkan ve kaynağı belli olmayan bir ankette Erdal Öner ‰46 oy almış Karaben ‰9 gösterilmiş soruyorum. Kendilerine bu anketi ortaya atan il başkanı Devrim Kök neler planlıyor masa başı siyaseti yaparak. Genel Seçimler de kendini milletvekili mi yapmak istiyor zamanla göreceğiz dananın kuyrunu.
Kepez halkı patlamaya hazır bir bomba şu anda.
Erdal Öner Kepez bölgesinde istenmiyor.
Duyumlarımıza göre Erdal Öner sahaya inmeyi denemiş ama tepki aldığı için son anda kaçar gibi geri dönmüş. Tahminimce bundan sonra 30 korumayla dolaşır. Kepez halkına görünmeyerek masa başı siyaset yaparak, Kepez halkından CHP’ye oy almaya çalışması komik bence ama bilmediği bir şey var CHP’ye gönül verenleri koyun sanıp Erdal Öner ve karanlık çevresi kendilerini CHP’nin çobanı olarak görmesinler.
Ayrıca araştırmamıza göre sosyal medya üzerindeki facebook sayfasını kaldırmış görünüyor. Erdal Öner hakkında neler çıkacağı belli sırf Akdeniz Gündem Haber Merkezimize ulaşan dosya sayısının haddi hesabı yok.
Kepez de MHP Adayı Dr. Murat Dinç altı boş bir aday olarak Şükriye Karaben’e rakip bile olmazdı. AKP Adayı Hakan Tütüncü bile kendine tek rakip olarak Şükriye Karaben’i rakip görürken kendi çıkarları için AKP artıkcısı Erdal Öner’i aday gösterenler sandıkta Kepez halkının çok kötü tokatını yiyeceklerdir. O zaman masa başı siyaset yapanlar kaçacak delik arayacaklar.
Yukarıda belirttiğim gibi Şükriye Karaben sessizliğini koruyor demiştim ama süreç bittimi Karaben için bence bitmedi tahmini Kepez’de 50.000 insanla bizzat görüşen Şükriye Karaben için kaybettiği düşünülürken alternatif yollar var.
15.Şubat’a kadar!
Diyeceksiniz 15 Şubat ta ne var?
Şükriye Karaben Bağımsız Aday olarak seçime girerse hiç şaşırmayız.
Seçim sürecinde Bizim Kız lakabını almak kolay değil. Halkın ablası, kızı, teyzesi, kardeşi olmak kâh taksi durağında, kâh halde, kâh 5 yıldızlı bir otelde gördüğümüz Şükriye Karaben Kepez’linin beklediği tek aday iken masa başında siyaset yapanlar artık düşünsünler.
Şükriye Karaben Bağımsız olarak. Seçime girerse CHP’nin neler kaybedeceğini artık sayın halkımızın yorumuna bırakıyorum…