Taner ŞAHİN
Köşe Yazarı
Taner ŞAHİN
 

Kepez Belediyesinde Sözde Müdür’den Eşine Darp İddiaları

Değerli dostlar bugünkü yazımın konusu, “Sözde Müdür’den Eşine Darp İddiaları “hakkında Kepez Belediyesi’nde son dönemde yaşanan gelişmeler, dikkatleri yeniden Kepez Belediyesi kulislerine çekti. Hakan Tütüncü döneminde peşinden koşulan isimlerin, Mesut Kocagöz'ün göreve gelmesiyle birlikte hızlı bir dönüş yapmaları ve yeni yönetimde makam ve mevki elde etmeleri, belediye çevresinde kraldan çok kralcılık yapmaları büyük yankı uyandırdı. Şimdi herhangi bir Belediye’de müdür makamına gelmek için öncelikli değişmez bazı kurallar vardır. O da bir kurumun birinde yıllarca devlet memuru olacaksın sonra da kademesi yeterse Belediye’de müdür olursun. Sözde Müdürüm deyip Çakma Müdür olamazsın. Onu bilmeyenler yer ama hiçbir kurum çalışanı yemez ve zaten yediremezsiniz de garip olan kendini sözde ve sosyal medya paylaşımlarında Müdürüyüm diyemezsin. Kendini Kepez Belediyesinde Müdür olduğunu beyan eden B.Y. ‘nin daha önceden hiçbir şekilde Kepez Belediyesinin hiçbir biriminde ne Müdür ne de Şef olarak görev yapamadığı halde kendine makam yapması şaşırtıcı. Gelelim sözde kendini müdür ve yönetici olduğunu beyan eden B.Y.’ye isimli şahıssa! Şöyle bir hafızamızı tazeleyelim. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yanında dolaşarak kendini sözde müdür olduğunu beyan eden B.Y. kendini CHP’ye yakınmış gibi göstermeye çalışması ayrıca yıllarca AK Parti’ye destek verdiğini unutturacağını mı sanıyor? Bir önceki dönem Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanında çalışırken AK Partili Milletvekillerin, AK Partili üst düzey yöneticilerinin sosyal medya paylaşımlarını Yeniden Gönder (Retweet) yaptıklarını ne çabuk unutmuşta B.Y. şimdiden CHP’lilerden daha çok CHP’li olmuş. Ayrıca Bir önceki dönem Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yaptığı bir paylaşımda “MUTLU AKŞAMLAR BAŞKANIM” demedin mi? Gelelim geçen Mimar Sinan Kongre Merkezinde yaşanan bir olayda sözde müdür benle WhatsApp’ta konuşurken ADAM değilmişsin diye bir kelime kullandı. Şimdi kimin ADAM olup olmadığı artık gün yüzüne çıksın mı? İddialar Çok Düşündürücü. B.Y. Hakkında çıkan İDDİALAR ve CEVAPLANMASI gereken sorular; 1-: B.Y. Eşini Darp sırasında İşkence gibi (Sırtını Jiletle Yaralayıp, Sigara Söndürmedin) Mi? 2-: B.Y. Eşine Yaptığın Darp’tan Dolayı Ceza Almadın Mı? 3-: B.Y. (Kavga) Olayından Ceza Almadın Mı? 4-: B.Y. Bu Yaşanan Olaylar ve İddialardan Dolayı Sabıka Kayıtların Yok Mu? Daha sayalım mı? Şimdilik bunlar yeterli. Sonra da çıkmışsın. Benim ADAM’lığımı tartışıyorsun. Kim ADAM Kim ADAM değil kararını toplum verecektir. ADAM’lık Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yanında dolaşıp hava atarak kraldan çok kralcılık yaparak olunmuyor. Tüm Antalya’nın bildiği bir şey var ada Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün kadınlara yapılan şiddetlere karşı verdiği savaşı bilmeyen yoktur. Sözde Müdür B.Y.  Hakkındaki iddialar karşısında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz bu yazılanlardan sonra nasıl bir yol izleyeceğini zaman gösterir.
Ekleme Tarihi: 01 Temmuz 2024 - Pazartesi

Kepez Belediyesinde Sözde Müdür’den Eşine Darp İddiaları

Değerli dostlar bugünkü yazımın konusu, “Sözde Müdür’den Eşine Darp İddiaları “hakkında

Kepez Belediyesi’nde son dönemde yaşanan gelişmeler, dikkatleri yeniden Kepez Belediyesi kulislerine çekti.

Hakan Tütüncü döneminde peşinden koşulan isimlerin, Mesut Kocagöz'ün göreve gelmesiyle birlikte hızlı bir dönüş yapmaları ve yeni yönetimde makam ve mevki elde etmeleri, belediye çevresinde kraldan çok kralcılık yapmaları büyük yankı uyandırdı.

Şimdi herhangi bir Belediye’de müdür makamına gelmek için öncelikli değişmez bazı kurallar vardır. O da bir kurumun birinde yıllarca devlet memuru olacaksın sonra da kademesi yeterse Belediye’de müdür olursun.

Sözde Müdürüm deyip Çakma Müdür olamazsın.

Onu bilmeyenler yer ama hiçbir kurum çalışanı yemez ve zaten yediremezsiniz de garip olan kendini sözde ve sosyal medya paylaşımlarında Müdürüyüm diyemezsin.

Kendini Kepez Belediyesinde Müdür olduğunu beyan eden B.Y. ‘nin daha önceden hiçbir şekilde Kepez Belediyesinin hiçbir biriminde ne Müdür ne de Şef olarak görev yapamadığı halde kendine makam yapması şaşırtıcı.

Gelelim sözde kendini müdür ve yönetici olduğunu beyan eden B.Y.’ye isimli şahıssa!

Şöyle bir hafızamızı tazeleyelim.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yanında dolaşarak kendini sözde müdür olduğunu beyan eden B.Y. kendini CHP’ye yakınmış gibi göstermeye çalışması ayrıca yıllarca AK Parti’ye destek verdiğini unutturacağını mı sanıyor?

Bir önceki dönem Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanında çalışırken AK Partili Milletvekillerin, AK Partili üst düzey yöneticilerinin sosyal medya paylaşımlarını Yeniden Gönder (Retweet) yaptıklarını ne çabuk unutmuşta B.Y. şimdiden CHP’lilerden daha çok CHP’li olmuş.

Ayrıca Bir önceki dönem Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yaptığı bir paylaşımda “MUTLU AKŞAMLAR BAŞKANIM” demedin mi?

Gelelim geçen Mimar Sinan Kongre Merkezinde yaşanan bir olayda sözde müdür benle WhatsApp’ta konuşurken ADAM değilmişsin diye bir kelime kullandı.

Şimdi kimin ADAM olup olmadığı artık gün yüzüne çıksın mı?

İddialar Çok Düşündürücü.

B.Y. Hakkında çıkan İDDİALAR ve CEVAPLANMASI gereken sorular;

1-: B.Y. Eşini Darp sırasında İşkence gibi (Sırtını Jiletle Yaralayıp, Sigara Söndürmedin) Mi?

2-: B.Y. Eşine Yaptığın Darp’tan Dolayı Ceza Almadın Mı?

3-: B.Y. (Kavga) Olayından Ceza Almadın Mı?

4-: B.Y. Bu Yaşanan Olaylar ve İddialardan Dolayı Sabıka Kayıtların Yok Mu?

Daha sayalım mı?

Şimdilik bunlar yeterli.

Sonra da çıkmışsın.

Benim ADAM’lığımı tartışıyorsun.

Kim ADAM Kim ADAM değil kararını toplum verecektir.

ADAM’lık Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yanında dolaşıp hava atarak kraldan çok kralcılık yaparak olunmuyor.

Tüm Antalya’nın bildiği bir şey var ada Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün kadınlara yapılan şiddetlere karşı verdiği savaşı bilmeyen yoktur.

Sözde Müdür B.Y.  Hakkındaki iddialar karşısında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz bu yazılanlardan sonra nasıl bir yol izleyeceğini zaman gösterir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.