Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Sen De Mi Mesut Kocagöz?

CHP’li belediye başkanlarının.. Ak Parti’li belediye başkanları tarafından yapılan, imalatı bitmek üzere olan, seçimdeki tercih nedeniyle yarım kalan bütün projelere SAHİP ÇIKMA gibi bir HASTALIKLARI var.. … Daha önce Muhittin Böcek çok yaptı bunu.. 1- Menderes Türel’in projesi olan yaklaşık 21 kilometre uzunluğundaki 3. Raylı Sistem’in son 2.5 kilometrelik bölümünü bitirdi.. Ama, bu projeyi sanki kendisininmiş gibi tanıttı, açılışını yaparken Türel’in adını anmadı, teşekkür etmedi.. 2- Doğu Garajı’ndaki İş ve Kültür Merkezi ile Nekropol Müzesi her şeyiyle Menderes Türel’e ait.. Ama, Nekropol alanı açılırken de, iş merkezi a konusunda da bir kez olsun Türel’in adını anmadı, teşekkür etmedi.. 3- Konyaaltı sahiline yapılan “Sahil Yaşam Alanı” konusunda da aynı tavrı sürdürüyor.. 4- Antalya’nın ilçelerinde yapımına başlanan hal, otogar, sulama projeleri, asfalt plent tesisleri gibi yine Menderes Türel tarafından yapımına başlanan birçok tesisi de kendisi yapmış gibi haber yaptırdı, öyle gösterdi.. Yine hiçbirinde Türel’in adını anmadı, teşekkür bile etmedi.. … Dün Antalya Pil Fabrikası yerleşkesinde bulunan Kıbrıs Anı Evi’nde de bunu bir kere daha gördük.. … Dokuma Fabrikası yerleşkesindeki binaları yıkmadan restore ederek kentin önemli cazibe alanlarından birini yaratan Hakan Tütüncü.. Dün ziyarete açılan Kıbrıs Anı Evi’ni de projelendirmiş ve yüzde 99’unu bitirmişti.. 31 Mart’ta yerine gelen Mesut Kocagöz, Anı Evi’nin ziyarete açıldığını bildirirken, Hakan Tütüncü’nün adını anmadı, emekleri için teşekkür bile etmedi.. Sanki kendisi yapmış gibi, “Pil Fabrikası yerleşkesinde bulunan Kıbrıs Anı Evi’nin kapılarını ziyaretçilere açtıklarını” bildirdi, o kadar.. … Ak Parti’den CHP’ye geçen Mesut Kocagöz’den bunu beklemezdim.. Merak ediyorum; Mesut Kocagöz “amirlerinden” azar işitmemek için mi Hakan Tütüncü’nün adını anmadı acaba? … Sebep her ne olursa olsun, bu tavrı Mesut Kocagöz’e yakıştıramadım.. Farklı görüyordum, ama onun da diğer CHP’lilerden farkı yokmuş, yazık..
Ekleme Tarihi: 22 Temmuz 2024 - Pazartesi

Sen De Mi Mesut Kocagöz?

CHP’li belediye başkanlarının..

Ak Parti’li belediye başkanları tarafından yapılan, imalatı bitmek üzere olan, seçimdeki tercih nedeniyle yarım kalan bütün projelere SAHİP ÇIKMA gibi bir HASTALIKLARI var..

Daha önce Muhittin Böcek çok yaptı bunu..

1- Menderes Türel’in projesi olan yaklaşık 21 kilometre uzunluğundaki 3. Raylı Sistem’in son 2.5 kilometrelik bölümünü bitirdi..

Ama, bu projeyi sanki kendisininmiş gibi tanıttı, açılışını yaparken Türel’in adını anmadı, teşekkür etmedi..

2- Doğu Garajı’ndaki İş ve Kültür Merkezi ile Nekropol Müzesi her şeyiyle Menderes Türel’e ait..

Ama, Nekropol alanı açılırken de, iş merkezi a konusunda da bir kez olsun Türel’in adını anmadı, teşekkür etmedi..

3- Konyaaltı sahiline yapılan “Sahil Yaşam Alanı” konusunda da aynı tavrı sürdürüyor..

4- Antalya’nın ilçelerinde yapımına başlanan hal, otogar, sulama projeleri, asfalt plent tesisleri gibi yine Menderes Türel tarafından yapımına başlanan birçok tesisi de kendisi yapmış gibi haber yaptırdı, öyle gösterdi..

Yine hiçbirinde Türel’in adını anmadı, teşekkür bile etmedi..

Dün Antalya Pil Fabrikası yerleşkesinde bulunan Kıbrıs Anı Evi’nde de bunu bir kere daha gördük..

Dokuma Fabrikası yerleşkesindeki binaları yıkmadan restore ederek kentin önemli cazibe alanlarından birini yaratan Hakan Tütüncü..

Dün ziyarete açılan Kıbrıs Anı Evi’ni de projelendirmiş ve yüzde 99’unu bitirmişti..

31 Mart’ta yerine gelen Mesut Kocagöz, Anı Evi’nin ziyarete açıldığını bildirirken, Hakan Tütüncü’nün adını anmadı, emekleri için teşekkür bile etmedi..

Sanki kendisi yapmış gibi, “Pil Fabrikası yerleşkesinde bulunan Kıbrıs Anı Evi’nin kapılarını ziyaretçilere açtıklarını” bildirdi, o kadar..

Ak Parti’den CHP’ye geçen Mesut Kocagöz’den bunu beklemezdim..

Merak ediyorum; Mesut Kocagöz “amirlerinden” azar işitmemek için mi Hakan Tütüncü’nün adını anmadı acaba?

Sebep her ne olursa olsun, bu tavrı Mesut Kocagöz’e yakıştıramadım..

Farklı görüyordum, ama onun da diğer CHP’lilerden farkı yokmuş, yazık..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.