Taner ŞAHİN
Köşe Yazarı
Taner ŞAHİN
 

Antalya Büyükşehir Belediyesinde İkinci Basın Danışmanı Krizimi?

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediyesine İş bilmez Basın Danışmanları” hakkında Bir İstanbullu Gitti. Bir İstanbullu Geldi. Antalya'ya Torpiliyle gelen Ayşegül Şahin Pencik’ in tercümanlık yapması gerekirken Basınla Hiçbir bilgisi ve eğitimi yokken İletişim (Basın) Danışmanı olarak yetiştirilmesi şimdiden Antalya Büyükşehir Belediyesinde ve CHP teşkilatlarından Büyük tepki toplamaya başladı. Hadi Biraz 2020 yılına gidelim. Hafızalarımızı yoklayalım. 2020 yılını hatırlamayan yok Covid-19 virüsünün ortaya çıktığı ilk zamanlardı. En kötüsü de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Covid-19 virüsüne yakalanmıştı. O zamanlarda bütün Antalya Muhittin böcek için dualar diyor endişeyle bekliyordu. Ama Muhittin Böcek o zor günleri aştı ve şu anda ikinci seçimi de kazanarak işlerine devam ediyor. Gelelim konumuza! Daha Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hastalanmadan önce İstanbul’dan görevlendirme ile Antalya Büyükşehir Belediyesine Serap Belovacıklı Basın danışmanı olarak getirildi. Sonrasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Serap Belovacıklı sosyal medya hesabında, “Başkan Muhittin Böcek, 35 gün sonra uyandırılmıştır. Sevenlerine, sevmeyenlerine, koltuk sevdasına girenlere saygıyla duyurulur" paylaşımı ile oldukça tepki toplamıştı. Sonrasında koltuk sevdası lafı ile tartışmaları alevlendiren Serap Belovacık’lı gelen tepkiler üzerine görevinden istifa ettiğini açıkladıydı. Serap Belovacık Basının içinde olmasına rağmen yaptığı yanlış paylaşımla bu işi beceremediği ortaya koymuştur. Şu anda ise yine İstanbul Belediyesinden Ekrem İmamoğlu'nun Torpiliyle Antalya'ya Gönderilen Ayşegül Şahin Pencik’ in CV’sinde sadece tercümanlıkla ilgili olduğu biliniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesinden bize gelen bilgiler ve duyumlar pek iç açıcı değil. Tercüman Kadrosunda Antalya Büyükşehir Belediyesine gelen Ayşegül Şahin Pencik Basınla Hiçbir eğitimi ve bilgisi yokken İletişim (Basın) Danışmanlığı Kadrosunda görev verilmesi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e zarar verecek gibi görünüyor. Ne varsa İstanbul’dan gelen kişiler esas meslekleri varken İletişim ve Basınla alakalı olmamasına rağmen ve Antalya Basınını tanımazken.  Akdeniz Üniversitesi İletişimden İletişim ve Basın eğitim alacağı çok şaşırtıcı. İleri zamanlarda bunu da sorgulayarak eğitim alacağı M.B’yide araştırıp cevaplarını bulacağız… Tarih tekerrürden ibaret etmesin
Ekleme Tarihi: 01 Haziran 2024 - Cumartesi

Antalya Büyükşehir Belediyesinde İkinci Basın Danışmanı Krizimi?

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediyesine İş bilmez Basın Danışmanları” hakkında

Bir İstanbullu Gitti.

Bir İstanbullu Geldi.

Antalya'ya Torpiliyle gelen Ayşegül Şahin Pencik’ in tercümanlık yapması gerekirken Basınla Hiçbir bilgisi ve eğitimi yokken İletişim (Basın) Danışmanı olarak yetiştirilmesi şimdiden Antalya Büyükşehir Belediyesinde ve CHP teşkilatlarından Büyük tepki toplamaya başladı.

Hadi Biraz 2020 yılına gidelim.

Hafızalarımızı yoklayalım.

2020 yılını hatırlamayan yok Covid-19 virüsünün ortaya çıktığı ilk zamanlardı.

En kötüsü de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Covid-19 virüsüne yakalanmıştı.

O zamanlarda bütün Antalya Muhittin böcek için dualar diyor endişeyle bekliyordu. Ama Muhittin Böcek o zor günleri aştı ve şu anda ikinci seçimi de kazanarak işlerine devam ediyor.

Gelelim konumuza!

Daha Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hastalanmadan önce İstanbul’dan görevlendirme ile Antalya Büyükşehir Belediyesine Serap Belovacıklı Basın danışmanı olarak getirildi.

Sonrasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Serap Belovacıklı sosyal medya hesabında, “Başkan Muhittin Böcek, 35 gün sonra uyandırılmıştır. Sevenlerine, sevmeyenlerine, koltuk sevdasına girenlere saygıyla duyurulur" paylaşımı ile oldukça tepki toplamıştı.

Sonrasında koltuk sevdası lafı ile tartışmaları alevlendiren Serap Belovacık’lı gelen tepkiler üzerine görevinden istifa ettiğini açıkladıydı.

Serap Belovacık Basının içinde olmasına rağmen yaptığı yanlış paylaşımla bu işi beceremediği ortaya koymuştur.

Şu anda ise yine İstanbul Belediyesinden Ekrem İmamoğlu'nun Torpiliyle Antalya'ya Gönderilen Ayşegül Şahin Pencik’ in CV’sinde sadece tercümanlıkla ilgili olduğu biliniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden bize gelen bilgiler ve duyumlar pek iç açıcı değil.

Tercüman Kadrosunda Antalya Büyükşehir Belediyesine gelen Ayşegül Şahin Pencik Basınla Hiçbir eğitimi ve bilgisi yokken İletişim (Basın) Danışmanlığı Kadrosunda görev verilmesi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e zarar verecek gibi görünüyor.

Ne varsa İstanbul’dan gelen kişiler esas meslekleri varken İletişim ve Basınla alakalı olmamasına rağmen ve Antalya Basınını tanımazken.

 Akdeniz Üniversitesi İletişimden İletişim ve Basın eğitim alacağı çok şaşırtıcı.

İleri zamanlarda bunu da sorgulayarak eğitim alacağı M.B’yide araştırıp cevaplarını bulacağız…

Tarih tekerrürden ibaret etmesin

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.