Taner ŞAHİN
Köşe Yazarı
Taner ŞAHİN
 

23. Yıldönümü Kutlamaları Antalya AK Partiye Yakışmadı

Değerli dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya’da kutlanan Ak Parti 23. Yıldönümü Kutlaması “hakkında Bugün AK Parti İl Binasında yapılan Ak Partinin 23. Yıldönümü kutlamasına katıldım. Bu kutlamalarda Antalya AK Parti sınıfta kaldı. Neden mi? AK Parti İl Binasında yapılan kutlamada eziyetten başka bir şey yoktu. Kutlamalara toplantısına katılımın az olmasının yanı sıra insanlar İl Binası Alt katındaki salona yönlendirildi. Şu Ağustos sıcağında alt katta sıcaktan bayılacak hale gelmesi organizasyonda çok eksik olduğunun göstergesidir. AK Parti İl Binasının alt katının sıcak ve havasız olmasını konusunda birçok AK Partili tepki gösterdi. Bir kısım AK Partili üst katta ikramlarla o kadar kendini kaptırmıştı ki! TV’de Konuşma Yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlemediler bile Herkes kuru pasta ve meyve suyu içmekle meşguldü. İnsanlar oraya Ak Partinin 23. Yıldönümü kutlamasına değil de ne kadar beleş yiyecek içecek var onu tatmaya gelmişlerdi. Sanki Antalya AK Partili yöneticilerinin hali AK Parti Antalya’da lav olmuş gibi lanse edilmeye çalışması çok acı verici çok şaşırtıcı ve de düşündürücüdür. Çoğunlukla AK Parti teşkilat üyelerinin bir kısmının ilgili gösterdiği 23. Yıldönümü kutlamasında gövde gösterisi yapılacaksa EXPO gibi binlerce kişinin katılım sağlayacağı yer varken insanları il binasının altındaki soğutması olmayan sıcaktan nefes bile alınmazken bu eziyetin anlamalını çözmüş değilim. Bu eziyetin sorumlarımı il Başkanı mı? Yoksa sözü geçmediği İl Yöneticilerimi? İl Başkanı bir karar aldığında farklı yöntemlerle tepki gösteren il yöneticileri var. Bu tepkileri ayrıntılı yazılırsa hiç iyi olmaz. Bunun için Antalya AK Parti İl Başkanı ve İl Yönetimi AK Partinin bitmiş gibi gösterilmesi yerine Zümrüttü Anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğacakmış gibi çalışmalarıdır. Bir zamanların metal yorgunluğu yeniden gündeme gelmeye başlaması lazım artık. Son olarak ben halen Hakan Tütüncü’nün Ankara’da ne aradığını çözmüş değilim. Menderes Türel MKYK üyesi onu anlarız 6 Milletvekili var. 3 Milletvekili Ankara’da 3 Milletvekili Antalya’da onu anlarım. Ancak yine söylüyorum Hakan Tütüncü’yü çözmüş değilim. Hakan Tütüncü’nün AK Parti Antalya İl Başkanı olmak istediği konuşuluyor. Kutlamalar için Ankara’ya gitmesi bu konuyu güçlendiriyor gibi….
Ekleme Tarihi: 14 Ağustos 2024 - Çarşamba

23. Yıldönümü Kutlamaları Antalya AK Partiye Yakışmadı

Değerli dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya’da kutlanan Ak Parti 23. Yıldönümü Kutlaması “hakkında

Bugün AK Parti İl Binasında yapılan Ak Partinin 23. Yıldönümü kutlamasına katıldım. Bu kutlamalarda Antalya AK Parti sınıfta kaldı.

Neden mi?

AK Parti İl Binasında yapılan kutlamada eziyetten başka bir şey yoktu.

Kutlamalara toplantısına katılımın az olmasının yanı sıra insanlar İl Binası Alt katındaki salona yönlendirildi.

Şu Ağustos sıcağında alt katta sıcaktan bayılacak hale gelmesi organizasyonda çok eksik olduğunun göstergesidir.

AK Parti İl Binasının alt katının sıcak ve havasız olmasını konusunda birçok AK Partili tepki gösterdi.

Bir kısım AK Partili üst katta ikramlarla o kadar kendini kaptırmıştı ki! TV’de Konuşma Yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlemediler bile

Herkes kuru pasta ve meyve suyu içmekle meşguldü. İnsanlar oraya Ak Partinin 23. Yıldönümü kutlamasına değil de ne kadar beleş yiyecek içecek var onu tatmaya gelmişlerdi.

Sanki Antalya AK Partili yöneticilerinin hali AK Parti Antalya’da lav olmuş gibi lanse edilmeye çalışması çok acı verici çok şaşırtıcı ve de düşündürücüdür.

Çoğunlukla AK Parti teşkilat üyelerinin bir kısmının ilgili gösterdiği 23. Yıldönümü kutlamasında gövde gösterisi yapılacaksa EXPO gibi binlerce kişinin katılım sağlayacağı yer varken insanları il binasının altındaki soğutması olmayan sıcaktan nefes bile alınmazken bu eziyetin anlamalını çözmüş değilim.

Bu eziyetin sorumlarımı il Başkanı mı?

Yoksa sözü geçmediği İl Yöneticilerimi?

İl Başkanı bir karar aldığında farklı yöntemlerle tepki gösteren il yöneticileri var.

Bu tepkileri ayrıntılı yazılırsa hiç iyi olmaz.

Bunun için Antalya AK Parti İl Başkanı ve İl Yönetimi AK Partinin bitmiş gibi gösterilmesi yerine Zümrüttü Anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğacakmış gibi çalışmalarıdır.

Bir zamanların metal yorgunluğu yeniden gündeme gelmeye başlaması lazım artık.

Son olarak ben halen Hakan Tütüncü’nün Ankara’da ne aradığını çözmüş değilim.

Menderes Türel MKYK üyesi onu anlarız 6 Milletvekili var.

3 Milletvekili Ankara’da

3 Milletvekili Antalya’da onu anlarım.

Ancak yine söylüyorum Hakan Tütüncü’yü çözmüş değilim.

Hakan Tütüncü’nün AK Parti Antalya İl Başkanı olmak istediği konuşuluyor. Kutlamalar için Ankara’ya gitmesi bu konuyu güçlendiriyor gibi….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.