Ali TONGÜLÜS
Köşe Yazarı
Ali TONGÜLÜS
 

Celladına Aşık Chp’lilerle Antalya Nereye Koşuyor

Yol yapmazsın, yapılmış yollara sahip çıkarsın.. Raylı sistem yapmazsın, yapılmış raylı sisteme sahip çıkarsın.. Vatandaşın el becerileri kazanacağı kurslar açmazsın, açılmış kursların adını değiştirir “ben yaptım” demeye getirirsin.. Kanalizasyon ve yağmur suyu deşarjları yapmazsın, yapılmışların bakımlarını yapmak aklına “felaketler” yaşandıktan sonra gelir..  “Arıtma” yapmazsın, yapılmış arıtmaları bile çalıştırmayı beceremezsin.. Ya sevgili Muhittin Böcek, sen ne işe yararsın? … Biliyor musunuz? Antalya’nın çok sayın Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek “yakın çevresi”yle birlikte  şu sıralarda “Moskova”da fink atıyor.. Antalya umurunda bile değil.. Büyükşehir Başkanı gider de, ilçe Başkanı durur mu? Muratpaşa’nın Başkanı Ümit Uysal, da yine “yakın çevresi” ile GAGAVUZYA (niye Gagavuzya bilmiyorum) cenahlarında keyif yapıyor.. İşlerine geldi mi “tasarruf tedbirleri var” bahanesinin arkasına sığınan bu iki Başkan, eğlence-şenlik ve belediyenin kesesinden gezme-tozma işlerine para harcamaktan hiç çekinmiyor maşşallah.. Belli ki, Ekrem ağabeylerinin izinden gidiyorlar.. … Peki, bu gidişlerinin amacı ne? Efendim, Antalya değil ama “seçim çalışmaları” kendilerini çok yormuş.. Yorgunluktan bitap düşmüşler, biraz dinleneceklermiş.. … Onlar dinlenedursun.. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Alanya/ Konaklı Beldesi ve Damlataş Plajı mevkiinde deniz kirliliğe neden olan “arıtma tesisi”yle ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne 464.585 lira para cezası uyguladı.. Bu, aldığı nefes bile “turizm”e bağlı olan Antalya , daha doğrusu Muhittin Böcek için tam bir “yüzkarası”dır.. … Bay Başkan; Antalya genelinde toplam 36 adet atıksu arıtma tesisinden bir tanesini bile yapmadın, bari adam gibi çalıştırmasını becer.. Tek bir yerde bile olsa, bu tür bir kirliliğin birileri tarafından yurtdışında Türkiye aleyhine kullanabileceği ve bunun da Antalya turizmine büyük bir darbe indirebileceği hiç mi aklına gelmiyor? Verilen ceza ile ilgili kamuoyu açıklaması yaptırıyorsun, yapılan savunma bile çok komik.. … CHP’li bir yazar.. CHP’li Antalya Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek hakkında iki-üç gün önce şunları yazmıştı; “Bu yıl da çok şükür Başkan Böcek'in koronavirüsten kurtuluşunun 4. yılını kutladık. Çünkü ikinci dönem başkanlık koltuğuna oturan Başkan Böcek'in kutlayacak bir hizmeti yok! Mesela; Altın Portakal Film Festivali'ni geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yapıp, yapamayacağımızı bilmiyoruz... Mesela; kentimizin çilesi haline gelen trafik sorununa yeni projeyle çözüm bulunmasının yıldönümünü kutlayamıyoruz.. Mesela; sosyal belediyecilik adına Türkiye genelinde örnek gösterilecek bir projemizin başarı kutlaması yok..” … İşte “manzarası” böyle olan iki Başkan, belediye (yani vatandaşın) parasıyla şimdi yurtdışında “yorgunluk” atıyor.. Merak ediyorum; CHP’li başkanlarla ve “celladına aşık” CHP’lilerle Antalya nereye koşuyor?
Ekleme Tarihi: 21 Ağustos 2024 - Çarşamba

Celladına Aşık Chp’lilerle Antalya Nereye Koşuyor

Yol yapmazsın, yapılmış yollara sahip çıkarsın..

Raylı sistem yapmazsın, yapılmış raylı sisteme sahip çıkarsın..

Vatandaşın el becerileri kazanacağı kurslar açmazsın, açılmış kursların adını değiştirir “ben yaptım” demeye getirirsin..

Kanalizasyon ve yağmur suyu deşarjları yapmazsın, yapılmışların bakımlarını yapmak aklına “felaketler” yaşandıktan sonra gelir..

 “Arıtma” yapmazsın, yapılmış arıtmaları bile çalıştırmayı beceremezsin..

Ya sevgili Muhittin Böcek, sen ne işe yararsın?

Biliyor musunuz?

Antalya’nın çok sayın Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek “yakın çevresi”yle birlikte  şu sıralarda “Moskova”da fink atıyor..

Antalya umurunda bile değil..

Büyükşehir Başkanı gider de, ilçe Başkanı durur mu?

Muratpaşa’nın Başkanı Ümit Uysal, da yine “yakın çevresi” ile GAGAVUZYA (niye Gagavuzya bilmiyorum) cenahlarında keyif yapıyor..

İşlerine geldi mi “tasarruf tedbirleri var” bahanesinin arkasına sığınan bu iki Başkan, eğlence-şenlik ve belediyenin kesesinden gezme-tozma işlerine para harcamaktan hiç çekinmiyor maşşallah..

Belli ki, Ekrem ağabeylerinin izinden gidiyorlar..

Peki, bu gidişlerinin amacı ne?

Efendim, Antalya değil ama “seçim çalışmaları” kendilerini çok yormuş..

Yorgunluktan bitap düşmüşler, biraz dinleneceklermiş..

Onlar dinlenedursun..

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Alanya/ Konaklı Beldesi ve Damlataş Plajı mevkiinde deniz kirliliğe neden olan “arıtma tesisi”yle ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne 464.585 lira para cezası uyguladı..

Bu, aldığı nefes bile “turizm”e bağlı olan Antalya , daha doğrusu Muhittin Böcek için tam bir “yüzkarası”dır..

Bay Başkan;

Antalya genelinde toplam 36 adet atıksu arıtma tesisinden bir tanesini bile yapmadın, bari adam gibi çalıştırmasını becer..

Tek bir yerde bile olsa, bu tür bir kirliliğin birileri tarafından yurtdışında Türkiye aleyhine kullanabileceği ve bunun da Antalya turizmine büyük bir darbe indirebileceği hiç mi aklına gelmiyor?

Verilen ceza ile ilgili kamuoyu açıklaması yaptırıyorsun, yapılan savunma bile çok komik..

CHP’li bir yazar..

CHP’li Antalya Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek hakkında iki-üç gün önce şunları yazmıştı;

“Bu yıl da çok şükür Başkan Böcek'in koronavirüsten kurtuluşunun 4. yılını kutladık.

Çünkü ikinci dönem başkanlık koltuğuna oturan Başkan Böcek'in kutlayacak bir hizmeti yok!

Mesela; Altın Portakal Film Festivali'ni geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yapıp, yapamayacağımızı bilmiyoruz...

Mesela; kentimizin çilesi haline gelen trafik sorununa yeni projeyle çözüm bulunmasının yıldönümünü kutlayamıyoruz..

Mesela; sosyal belediyecilik adına Türkiye genelinde örnek gösterilecek bir projemizin başarı kutlaması yok..”

İşte “manzarası” böyle olan iki Başkan, belediye (yani vatandaşın) parasıyla şimdi yurtdışında “yorgunluk” atıyor..

Merak ediyorum;

CHP’li başkanlarla ve “celladına aşık” CHP’lilerle Antalya nereye koşuyor?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.