Saniye Başkan, TBB Toplantısına Katıldı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 22.10.2024 - 20:04, Güncelleme: 22.10.2024 - 20:04 1642 kez okundu.
 

Saniye Başkan, TBB Toplantısına Katıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Ankara’da yapılan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı.
antalyahabertakip.com - Türkiye Belediyeler Birliği ekim ayı toplantısı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında Ankara’da toplandı. Toplantıya kâtip üye olarak Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’da katıldı. Türkiye Belediyeler Birliği Encümen üyeleri, belediye başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda; "2025-2029 Stratejik Planı", "Birlik Teşkilat Yönetmeliği" , "Kadro İhdası/İptali ve Kadro/Derece Değişikliği ile Müdürlükler Kurulması ve Müdürlük İsim Değişiklikleri", "Sözleşmeli Personel Ücretlerinin Belirlenmesi", "2025 Yılı Performans Programı",  "2025 Yılı Mali Bütçesi", "Brüksel’de TBB İrtibat Ofisi Açılması ve Giderlerinin Ödenmesi", "Boşalan Encümen Üyeliğine Seçim Yapılması" konularında görüşmeler yapılıp karara bağlandı. Toplantı ile ilgili açıklama yapan Saniye Başkan; Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) katip üyesi olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu başkanlığında ekim ayı meclis toplantısını Ankara’da gerçekleştirdik. Daha iyi bir gelecek, yerelden gelecek ”vizyonumuzla çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizi bu şekilde temsil etmek bizler için büyük gurur. ” Şeklinde konuştu.  
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Ankara’da yapılan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı.

antalyahabertakip.com - Türkiye Belediyeler Birliği ekim ayı toplantısı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında Ankara’da toplandı. Toplantıya kâtip üye olarak Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’da katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği Encümen üyeleri, belediye başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda; "2025-2029 Stratejik Planı", "Birlik Teşkilat Yönetmeliği" , "Kadro İhdası/İptali ve Kadro/Derece Değişikliği ile Müdürlükler Kurulması ve Müdürlük İsim Değişiklikleri", "Sözleşmeli Personel Ücretlerinin Belirlenmesi", "2025 Yılı Performans Programı",  "2025 Yılı Mali Bütçesi", "Brüksel’de TBB İrtibat Ofisi Açılması ve Giderlerinin Ödenmesi", "Boşalan Encümen Üyeliğine Seçim Yapılması" konularında görüşmeler yapılıp karara bağlandı.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Saniye Başkan; Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) katip üyesi olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu başkanlığında ekim ayı meclis toplantısını Ankara’da gerçekleştirdik. Daha iyi bir gelecek, yerelden gelecek ”vizyonumuzla çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizi bu şekilde temsil etmek bizler için büyük gurur. ” Şeklinde konuştu.  

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.