Sürücülerin Dikkatine: 18 Ekim Cuma Kapanacak Yollar

Belediyeler (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 18.10.2024 - 19:36, Güncelleme: 18.10.2024 - 19:36 1618 kez okundu.
 

Sürücülerin Dikkatine: 18 Ekim Cuma Kapanacak Yollar

18 Ekim Cuma Günü Kaleiçi Old Town Festivali Kapsamında Kapanacak Yollar
antalyahabertakip.com - 18 Ekim Cuma günü 18.30'da  yapılacak olan 9. Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali kapsamında ilimiz Hıdırlık kulesi (Mirodor) - Hesapçı Sokak - Üç Kapılar - Atatürk Caddesi-Dönerciler Çarşısını takiben Cumhuriyet Meydanı'nda son bulacak yürüyüş ve konser etkinlikleri ile ilgili olarak saat 16.00 itibariyle Üç Kapılar Kavşağı’ndan itibaren Cumhuriyet Meydanı'na kadar olan Cumhuriyet Caddesi ve bu caddelere bağlanan yollar trafiğe kapatılacaktır. Trafik akışı, Hasan Subaşı Caddesi, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi kesişiminden Katlı Otopark istikametine doğru kontrollü olarak sağlanacaktır.
18 Ekim Cuma Günü Kaleiçi Old Town Festivali Kapsamında Kapanacak Yollar

antalyahabertakip.com - 18 Ekim Cuma günü 18.30'da  yapılacak olan 9. Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali kapsamında ilimiz Hıdırlık kulesi (Mirodor) - Hesapçı Sokak - Üç Kapılar - Atatürk Caddesi-Dönerciler Çarşısını takiben Cumhuriyet Meydanı'nda son bulacak yürüyüş ve konser etkinlikleri ile ilgili olarak saat 16.00 itibariyle Üç Kapılar Kavşağı’ndan itibaren Cumhuriyet Meydanı'na kadar olan Cumhuriyet Caddesi ve bu caddelere bağlanan yollar trafiğe kapatılacaktır.

Trafik akışı, Hasan Subaşı Caddesi, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi kesişiminden Katlı Otopark istikametine doğru kontrollü olarak sağlanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.