Kadın Cinayetlerine Karşı Ses Yükselttiler

Belediyeler (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 11.10.2024 - 20:51, Güncelleme: 11.10.2024 - 20:51 2358 kez okundu.
 

Kadın Cinayetlerine Karşı Ses Yükselttiler

Tüm Bel-Sen Antalya Şubesi tarafından düzenlenen “Ses Ver” başlıklı basın açıklamasına, Konyaaltı Belediyesi tam destek verdi.
antalyahabertakip.com - Kadına yönelik şiddete ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinliğe, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Tüm Bel-Sen Antalya Şubesi tarafından düzenlenen “Ses Ver” başlıklı basın açıklamasına Konyaaltı Belediyesi güçlü bir destek verdi. Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katılım sağladı. Kadın haklarının korunması ve toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen bu etkinlikte güçlü mesajlar verildi.
Tüm Bel-Sen Antalya Şubesi tarafından düzenlenen “Ses Ver” başlıklı basın açıklamasına, Konyaaltı Belediyesi tam destek verdi.

antalyahabertakip.com - Kadına yönelik şiddete ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinliğe, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Tüm Bel-Sen Antalya Şubesi tarafından düzenlenen “Ses Ver” başlıklı basın açıklamasına Konyaaltı Belediyesi güçlü bir destek verdi. Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katılım sağladı. Kadın haklarının korunması ve toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen bu etkinlikte güçlü mesajlar verildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.