Kaş Belediyesinden Uyarı!

Belediyeler (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 27.09.2024 - 19:55, Güncelleme: 27.09.2024 - 19:55 2876 kez okundu.
 

Kaş Belediyesinden Uyarı!

Kaş Belediyesinin adını kullanarak dolandırıcılık yapanlara dikkat!
antalyahabertakip.com - Her fırsatta halkın parasına ve malına göz diken dolandırıcıların, ilçemizde belediye başkan yardımcılarının adını kullanarak, insanları dolandırmaya çalıştıkları anlaşılmıştır. Bazı kişilerin cep telefonuyla vatandaşları arayıp, başkan yardımcılarının adını kullandığı, lösemili hastalar için yardım ve bağış talebinde bulunduğu tespit edilmiştir. Belediye Başkanlığımız adına vatandaşlardan herhangi bir yardım ve bağış talebi kesinlikle söz konusu değildir. Kaş Belediyesi olarak hiçbir kişi/kişilerden herhangi bir para talep edilmemiştir. Belediyemizin adını kullanarak, para isteyen kişi/kişilere kesinlikle itibar edilmemelidir. Vatandaşlarımızın, bu tür art niyetli kişilere kanmaması ve hassas davranmaları önem taşımaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Kaş Belediyesinin adını kullanarak dolandırıcılık yapanlara dikkat!

antalyahabertakip.com - Her fırsatta halkın parasına ve malına göz diken dolandırıcıların, ilçemizde belediye başkan yardımcılarının adını kullanarak, insanları dolandırmaya çalıştıkları anlaşılmıştır.

Bazı kişilerin cep telefonuyla vatandaşları arayıp, başkan yardımcılarının adını kullandığı, lösemili hastalar için yardım ve bağış talebinde bulunduğu tespit edilmiştir.

Belediye Başkanlığımız adına vatandaşlardan herhangi bir yardım ve bağış talebi kesinlikle söz konusu değildir. Kaş Belediyesi olarak hiçbir kişi/kişilerden herhangi bir para talep edilmemiştir.

Belediyemizin adını kullanarak, para isteyen kişi/kişilere kesinlikle itibar edilmemelidir. Vatandaşlarımızın, bu tür art niyetli kişilere kanmaması ve hassas davranmaları önem taşımaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.