İl Emniyet Müdürü İlker Arslan'ın “İtfaiyecilik Haftası” Kutlama Mesajı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 25.09.2024 - 19:07, Güncelleme: 25.09.2024 - 19:07 2726 kez okundu.
 

İl Emniyet Müdürü İlker Arslan'ın “İtfaiyecilik Haftası” Kutlama Mesajı

Hayatın her noktasında faciaların önlenmesi adına Polislerimiz ile İtfaiyecilerimiz omuz omuza görevlerini ifa etmektedir.
antalyahabaertakip.com - Yangın, deprem, sel gibi her türlü afette, kaza, mahsur kalma patlama gibi her türlü olumsuzlukta, arazide, su üstü ve su altında her türlü arama ve kurtarma çalışmalarında cansiparane görev başında olan itfaiyecilerimizin İtfaiyecilik Haftası kutlu olsun. İtfaiyecilik mesleğinde görevlerini özveri ile yerine getiren, bu uğurda yaşamını yitiren kahraman İtfaiyecilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm İtfaiyecilerimizin “İtfaiyecilik Haftası”nı kutluyorum.
Hayatın her noktasında faciaların önlenmesi adına Polislerimiz ile İtfaiyecilerimiz omuz omuza görevlerini ifa etmektedir.

antalyahabaertakip.com - Yangın, deprem, sel gibi her türlü afette, kaza, mahsur kalma patlama gibi her türlü olumsuzlukta, arazide, su üstü ve su altında her türlü arama ve kurtarma çalışmalarında cansiparane görev başında olan itfaiyecilerimizin İtfaiyecilik Haftası kutlu olsun.

İtfaiyecilik mesleğinde görevlerini özveri ile yerine getiren, bu uğurda yaşamını yitiren kahraman İtfaiyecilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm İtfaiyecilerimizin “İtfaiyecilik Haftası”nı kutluyorum.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.