Konyaaltı Sporcuları Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Spor (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 22.09.2024 - 23:25, Güncelleme: 22.09.2024 - 23:25 1403 kez okundu.
 

Konyaaltı Sporcuları Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Kamu Spor Oyunları’nda Konyaaltı Belediyesi Erkek Streetball Takımı Antalya 1.’si, Konyaaltı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ise Antalya ikinciliğini elde etti.
antalyahabertakip.com - Müsabakalarda derece elde eden takımlar, Isparta’da düzenlenecek Akdeniz Bölge Müsabakaları’na katılacak. Sporu ve sporcuları destekleyen Konyaaltı Belediyesi, sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Konyaaltı Belediyesi’nde çalışan kadın personelden oluşturulan Konyaaltı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ve  Konyaaltı Belediyesi’nde çalışan erkek personelden oluşan Konyaaltı Belediyesi Erkek Streetball Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kamu Spor Oyunları müsabakalarına katıldı. ERKEKLER BİRİNCİ OLDU Konyaaltı Belediyesi Erkek Streetball Takımı müsabakalarda, Devlet Hava Meydanları’nı 16-4, Antalya İl Tarım Müdürlüğü’nü ise 9-2 yenerek birincilik elde etti. Takım, bu skor ile Isparta’da düzenlenecek Akdeniz Bölge Müsabakaları’na katılmaya hak kazandı. Streetball Takımı’nda yer alan isimler ise şu şekilde: Gökhan Ömer Yavuz, Kerim Janberk Kaplan, Gerçek Barış Akçay, Musa Kazım Koç. ISPARTA’YA GİDECEKLER Müsabakalarda 3 maça çıkan Konyaaltı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ise, ilk maçında Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimliği’ni 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. İkinci maçta geçen yılın il birincisi Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile karşılan ekip, ise bu mücadeleyi kaybetti. Kadın Voleybol Takımı üçüncü ve son maçında ise Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü karşısında gösterdiği üstün performansla 2-0 galip gelerek Antalya ikincisi oldu. Konyaaltı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı da Isparta’da düzenlenecek Akdeniz Bölge Müsabakaları’na katılmaya nak kazandı. Konyaaltı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nda yer alan isimler ise şu şekilde: İlke Kök, Seyhan Atik Akkaya, Ebru Alankuş, Neslihan Akça Akdeniz, Nilay Dalkıran, Canan Ekeroğlu, Pakize Şahin. SPORUN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, derece elde eden sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Kotan, “Konyaaltı’nı sporun başkenti yapma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu noktada açtığımız kurslarımız ve faaliyetlerimiz beğeni topluyor. Son olarak belediye personelimizden oluşan takımlarımızın gösterdiği başarı ise bizleri çok gururlandırdı. Kendilerini tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” dedi. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Kamu Spor Oyunları’nda Konyaaltı Belediyesi Erkek Streetball Takımı Antalya 1.’si, Konyaaltı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ise Antalya ikinciliğini elde etti.

antalyahabertakip.com - Müsabakalarda derece elde eden takımlar, Isparta’da düzenlenecek Akdeniz Bölge Müsabakaları’na katılacak.

Sporu ve sporcuları destekleyen Konyaaltı Belediyesi, sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Konyaaltı Belediyesi’nde çalışan kadın personelden oluşturulan Konyaaltı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ve  Konyaaltı Belediyesi’nde çalışan erkek personelden oluşan Konyaaltı Belediyesi Erkek Streetball Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kamu Spor Oyunları müsabakalarına katıldı.

ERKEKLER BİRİNCİ OLDU

Konyaaltı Belediyesi Erkek Streetball Takımı müsabakalarda, Devlet Hava Meydanları’nı 16-4, Antalya İl Tarım Müdürlüğü’nü ise 9-2 yenerek birincilik elde etti. Takım, bu skor ile Isparta’da düzenlenecek Akdeniz Bölge Müsabakaları’na katılmaya hak kazandı. Streetball Takımı’nda yer alan isimler ise şu şekilde: Gökhan Ömer Yavuz, Kerim Janberk Kaplan, Gerçek Barış Akçay, Musa Kazım Koç.

ISPARTA’YA GİDECEKLER

Müsabakalarda 3 maça çıkan Konyaaltı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ise, ilk maçında Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimliği’ni 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. İkinci maçta geçen yılın il birincisi Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile karşılan ekip, ise bu mücadeleyi kaybetti. Kadın Voleybol Takımı üçüncü ve son maçında ise Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü karşısında gösterdiği üstün performansla 2-0 galip gelerek Antalya ikincisi oldu. Konyaaltı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı da Isparta’da düzenlenecek Akdeniz Bölge Müsabakaları’na katılmaya nak kazandı. Konyaaltı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nda yer alan isimler ise şu şekilde: İlke Kök, Seyhan Atik Akkaya, Ebru Alankuş, Neslihan Akça Akdeniz, Nilay Dalkıran, Canan Ekeroğlu, Pakize Şahin.

SPORUN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, derece elde eden sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Kotan, “Konyaaltı’nı sporun başkenti yapma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu noktada açtığımız kurslarımız ve faaliyetlerimiz beğeni topluyor. Son olarak belediye personelimizden oluşan takımlarımızın gösterdiği başarı ise bizleri çok gururlandırdı. Kendilerini tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” dedi. 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.