Minikler Okul Yolunda Zabıtaya Emanet

Belediyeler (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 17.09.2024 - 19:34, Güncelleme: 17.09.2024 - 19:34 1824 kez okundu.
 

Minikler Okul Yolunda Zabıtaya Emanet

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri konulu yazısına istinaden, Korkuteli Belediyesi zabıta ekipleri okul bölgelerinde güvenlik önlemleri alıyor.
antalyahabertakip.com - Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte, okul çevrelerinde artan trafik yoğunluğu sebebi ile Korkuteli Belediyesi zabıta ekipleri okul bölgelerindeki yaya geçitlerinde, öğrenci güvenliğini sağlamak için okul saatlerinde güvenlik önlemleri alıyorlar. Öğrencilerin okuldan evlerine veya evden okula güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamak için gerekli tüm önlemleri alan ekipler, aynı zamanda trafik kurallarına uyulması konusunda da sürücüleri bilgilendiriyor. Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, bu konudaki çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu: “İçişleri Bakanlığımızın İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri konulu yazısına istinaden öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak için zabıta ekiplerimiz yaya geçitlerinde önlem alıyorlar. Çocuklarımızın okula güvenli bir şekilde ulaşması, velilerimizin içinin rahat olması bizler için çok önemli. Bu doğrultuda, okul çevresindeki trafik akışını düzenlemeye ve çocuklarımızın güvenliğini artırmaya yönelik tüm tedbirleri alıyoruz. Velilerimizin ve sürücülerimizin bu konuda daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Hep birlikte, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak için çalışıyoruz. Şeklinde konuştu.
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri konulu yazısına istinaden, Korkuteli Belediyesi zabıta ekipleri okul bölgelerinde güvenlik önlemleri alıyor.

antalyahabertakip.com - Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte, okul çevrelerinde artan trafik yoğunluğu sebebi ile Korkuteli Belediyesi zabıta ekipleri okul bölgelerindeki yaya geçitlerinde, öğrenci güvenliğini sağlamak için okul saatlerinde güvenlik önlemleri alıyorlar.

Öğrencilerin okuldan evlerine veya evden okula güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamak için gerekli tüm önlemleri alan ekipler, aynı zamanda trafik kurallarına uyulması konusunda da sürücüleri bilgilendiriyor.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, bu konudaki çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu: “İçişleri Bakanlığımızın İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri konulu yazısına istinaden öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak için zabıta ekiplerimiz yaya geçitlerinde önlem alıyorlar.

Çocuklarımızın okula güvenli bir şekilde ulaşması, velilerimizin içinin rahat olması bizler için çok önemli. Bu doğrultuda, okul çevresindeki trafik akışını düzenlemeye ve çocuklarımızın güvenliğini artırmaya yönelik tüm tedbirleri alıyoruz. Velilerimizin ve sürücülerimizin bu konuda daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Hep birlikte, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak için çalışıyoruz. Şeklinde konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.