İl Emniyet Müdürü İlker Arslan’ ın “Mevlid Kandili” Mesajı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 14.09.2024 - 00:42, Güncelleme: 14.09.2024 - 00:42 2621 kez okundu.
 

İl Emniyet Müdürü İlker Arslan’ ın “Mevlid Kandili” Mesajı

Mevlid-i Nebi; En kutlu beşerî teşrif, Mevlid-i Nebi; Âlemlere rahmet, Mevlid-i Nebi; hidayete davettir.
antalyahabertakip.com - Örnek hayatıyla dürüstlüğün, insan haklarına uymanın, adaletin, güvenin, zayıf ve muhtaçlara yardım etmenin, merhametin, emaneti korumanın, topluma yararlı insan olmanın en güzel örneği Hz Muhammed'in (S.A.V) veladetinin sene-i devriyesi olan Mevlid-i Nebi haftasını hep birlikte idrak ediyoruz. Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. Çünkü İnsan olmamızın gerekliliklerini hatırlamaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde karıncayı incitmekten imtina eden, kuşu ölen çocuğa dahi taziye ziyaretine giden, anaların ayaklarının altını cennet gösteren,  "Sizin en hayırlınız, eşine hayırlı olandır" diyen Hz. Peygamber, bizlere muhakkak yol gösterici rehberdir. O; insanlığa umut ışığı olarak merhameti, şefkati, sevgiyi, muhabbeti, adaleti, sadakati ve hakikati taşıyan ahlak pınarıdır. Peygamber efendimizi anacağımız, ellerimizi semaya açacağımız bu anlamlı gecenin toplumsal huzurumuzu, birlik ve beraberliğimizi, dirlik ve düzenimizi perçinlemesini, Hz. Peygamberin izinden gitmemize vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Şahsım ve teşkilatım adına Sevgili Antalyalı Hemşehrilerimizin, Aziz Türk Milletinin ve tüm İslam Âleminin Mevlid Kandili'ni kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Mevlid-i Nebi; En kutlu beşerî teşrif, Mevlid-i Nebi; Âlemlere rahmet, Mevlid-i Nebi; hidayete davettir.

antalyahabertakip.com - Örnek hayatıyla dürüstlüğün, insan haklarına uymanın, adaletin, güvenin, zayıf ve muhtaçlara yardım etmenin, merhametin, emaneti korumanın, topluma yararlı insan olmanın en güzel örneği Hz Muhammed'in (S.A.V) veladetinin sene-i devriyesi olan Mevlid-i Nebi haftasını hep birlikte idrak ediyoruz.

Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. Çünkü İnsan olmamızın gerekliliklerini hatırlamaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde karıncayı incitmekten imtina eden, kuşu ölen çocuğa dahi taziye ziyaretine giden, anaların ayaklarının altını cennet gösteren,  "Sizin en hayırlınız, eşine hayırlı olandır" diyen Hz. Peygamber, bizlere muhakkak yol gösterici rehberdir. O; insanlığa umut ışığı olarak merhameti, şefkati, sevgiyi, muhabbeti, adaleti, sadakati ve hakikati taşıyan ahlak pınarıdır.

Peygamber efendimizi anacağımız, ellerimizi semaya açacağımız bu anlamlı gecenin toplumsal huzurumuzu, birlik ve beraberliğimizi, dirlik ve düzenimizi perçinlemesini, Hz. Peygamberin izinden gitmemize vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Şahsım ve teşkilatım adına Sevgili Antalyalı Hemşehrilerimizin, Aziz Türk Milletinin ve tüm İslam Âleminin Mevlid Kandili'ni kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.