AK Parti İl Başkanı Ali Çetin Muhittin Böcek’i Eleştirdi

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 13.09.2024 - 19:46, Güncelleme: 13.09.2024 - 19:46 2797 kez okundu.
 

AK Parti İl Başkanı Ali Çetin Muhittin Böcek’i Eleştirdi

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i hizmet yapmamakla suçlayarak sert eleştirilerde bulundu.
antalyahabertakip.com - Şehir merkezinde bir otelde düzenlenen basın toplantısında AK Parti Antalya İl Başkanı Çetin, su zammı, trafik sorunu, Alanyaspor tesisleri ve altyapı eksiklikleri gibi birçok konuya dikkat çekti. "Büyükşehir ve ilçe belediyeleri projeler üretmiyor" Çetin, Böcek ve yönetiminin şehri yönetmekte yetersiz kaldığını belirtti. Antalya'da 6 aydır elle tutulur bir hizmet yapılmadığını ve Böcek’in ikinci döneminde de somut projeler sunamadığını vurguladı. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşı zor durumda bırakan uygulamalarını eleştirerek AK Parti olarak vatandaşın menfaatine olmayan işlerin karşısında olacaklarını söyledi. Su zammı ve kesintiler Çetin, Antalya’da suya yüzde 446 oranında zam yapıldığını ve şehirde sık sık su kesintilerinin yaşandığını belirterek, "En ucuz suya sahip olan şehirden en pahalı suyu kullanan bir hale geldik," dedi. Su arızalarının ve kesintilerin yeterli ekip olmamasından kaynaklandığını ifade etti. Ulaşım ve altyapı sorunları Trafik sorununun içinden çıkılmaz bir hal aldığını belirten Çetin, "Kimse istediği yere ulaşamıyor, Antalya’nın yollarında ne yeni bir proje ne de bir vizyon var" diye konuştu. Ayrıca, şehrin altyapısında yaşanan sorunlara, özellikle su baskınlarına ve rögarların temizlenmemesine de dikkat çekti. Altın Portakal ve sürgünler Altın Portakal Festivali’nin skandallarla gündeme geldiğini ve bu etkinliğin özüne dönmediğini söyleyen Çetin, Büyükşehir Belediyesi’nde sürgünlerin devam ettiğini, birçok çalışanın uzak yerlere gönderildiğini iddia etti. Çetin’in diğer eleştirileri Alanyaspor tesislerinin yapılmadığını, Balbey’in kaderine terk edildiğini, Doğu Garajı’ndaki dükkanların boş olduğunu ve teleferik kazası sonrası belirsizliklerin sürdüğünü dile getiren Çetin, Böcek’in reklam ve algı belediyeciliği yaptığını savundu. AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ayrıca ilçe belediyelerini de eleştirerek CHP'li Döşemealtı, Muratpaşa, Konyaaltı ve Kumluca belediyelerine yönelik iddialarda bulundu.
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i hizmet yapmamakla suçlayarak sert eleştirilerde bulundu.

antalyahabertakip.com - Şehir merkezinde bir otelde düzenlenen basın toplantısında AK Parti Antalya İl Başkanı Çetin, su zammı, trafik sorunu, Alanyaspor tesisleri ve altyapı eksiklikleri gibi birçok konuya dikkat çekti.

"Büyükşehir ve ilçe belediyeleri projeler üretmiyor"

Çetin, Böcek ve yönetiminin şehri yönetmekte yetersiz kaldığını belirtti. Antalya'da 6 aydır elle tutulur bir hizmet yapılmadığını ve Böcek’in ikinci döneminde de somut projeler sunamadığını vurguladı. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşı zor durumda bırakan uygulamalarını eleştirerek AK Parti olarak vatandaşın menfaatine olmayan işlerin karşısında olacaklarını söyledi.

Su zammı ve kesintiler

Çetin, Antalya’da suya yüzde 446 oranında zam yapıldığını ve şehirde sık sık su kesintilerinin yaşandığını belirterek, "En ucuz suya sahip olan şehirden en pahalı suyu kullanan bir hale geldik," dedi. Su arızalarının ve kesintilerin yeterli ekip olmamasından kaynaklandığını ifade etti.

Ulaşım ve altyapı sorunları

Trafik sorununun içinden çıkılmaz bir hal aldığını belirten Çetin, "Kimse istediği yere ulaşamıyor, Antalya’nın yollarında ne yeni bir proje ne de bir vizyon var" diye konuştu. Ayrıca, şehrin altyapısında yaşanan sorunlara, özellikle su baskınlarına ve rögarların temizlenmemesine de dikkat çekti.

Altın Portakal ve sürgünler

Altın Portakal Festivali’nin skandallarla gündeme geldiğini ve bu etkinliğin özüne dönmediğini söyleyen Çetin, Büyükşehir Belediyesi’nde sürgünlerin devam ettiğini, birçok çalışanın uzak yerlere gönderildiğini iddia etti.

Çetin’in diğer eleştirileri

Alanyaspor tesislerinin yapılmadığını, Balbey’in kaderine terk edildiğini, Doğu Garajı’ndaki dükkanların boş olduğunu ve teleferik kazası sonrası belirsizliklerin sürdüğünü dile getiren Çetin, Böcek’in reklam ve algı belediyeciliği yaptığını savundu.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ayrıca ilçe belediyelerini de eleştirerek CHP'li Döşemealtı, Muratpaşa, Konyaaltı ve Kumluca belediyelerine yönelik iddialarda bulundu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.