Saniye Başkan’dan Güreş Komitesine Teşekkür

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 03.09.2024 - 19:29, Güncelleme: 03.09.2024 - 19:31 2394 kez okundu.
 

Saniye Başkan’dan Güreş Komitesine Teşekkür

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, dün akşam güreş komitesi ile yemekte bir araya geldi.
antalyahabertakip.com - Hafta sonu 33.’sü yapılan Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen 33. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri sonrası güreş komitesi ile yemekte bir araya geldi. Yemeğe; Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Komite Başkan Vekili Bayram Çınar, komite üyeleri ve Korkuteli Güreş Ağası Aslı deniz Ülker Doğrul katıldılar. Yemekte konuşma yapan Saniye Başkan; Geçtiğimiz Pazar gerçekleştirdiğimiz güreşleri haklı gururla bitirdik. Daha öncesinde yemek kararı almıştık. Bugün çok şükür hep birlikte en iyi şekilde güreşleri yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu bağlamda güreşleri organize ederken tam 35 gün önce güreşlerimizi, ilçemizi ve geleneklerimizi ulusal anlamda tanıtmak için yola çıktık. Zamanımız çok kısıtlıydı. Aynı gün bir komite oluşturduk. Bu komitenin en önemli özelliği bütün siyasi temsilcilerin olduğu bir komite, ata sporumuz farklı, siyaset farklı ata sporumuzu siyasetten farklı tutmak gerekiyor. Ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız diyen bir ekiple çalıştık. Gerçekten çok önemli ve güzel bir süreç geçirdik. 35 gün boyunca her gün saat 5’ten 9’a kadar çekirdek bir komite ile istişare toplantısı yaptık. Hafta da bir de daha geniş katılımlı bir komite ile toplantı yaptık. Son günlerde bu toplantıları her gün yaptık. İşin sonunda toplamda 10-15 günlük süreçte panayırımız, festivalimiz, luna parkımız, ardında ata sporumuz güreşlerimiz ile taçlandırdığımız bir organizasyon gerçekleştirdik. Gerçekten bu sürecin her biri diğerinden daha güzel ilerledi. Niyet halis olunca Allah yardım ediyor. Bizim ilk güreşimiz olduğundan ve uzun zamandır güreş yapılmadığından sahadaki çiminden bayrağına, güreşçisinin küçüğünden büyüğüne düşünmek zorundaydık. Çok şükür burada emeği geçen Bayram Çınar Başkanımız olmak üzere emekleri azımsanamayacak olan Hasan Başkanımıza tüm güreş komitesine, “Kadın belediye başkanının eli değdiği belli oluyor” cümlesini yaşattığınız için, arkamda ne kadar büyük bir ekip olduğunu tekrardan gösterdiğiniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu. Ardından konuşan Komite Başkan Vekili Bayram Çınar; Bu süreçte birinizi kırdıysam, sürçü lisan ettiysem, büyüklerimden, küçüklerimden hepinizden ayrı ayrı özür dilerim. Herkes hakkını helal etsin çok kısa bir süreçti. Bu süreçte böyle bir başarı Allah bize nasip etti. Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.” Dedi.
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, dün akşam güreş komitesi ile yemekte bir araya geldi.

antalyahabertakip.com - Hafta sonu 33.’sü yapılan Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen 33. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri sonrası güreş komitesi ile yemekte bir araya geldi. Yemeğe; Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Komite Başkan Vekili Bayram Çınar, komite üyeleri ve Korkuteli Güreş Ağası Aslı deniz Ülker Doğrul katıldılar.

Yemekte konuşma yapan Saniye Başkan; Geçtiğimiz Pazar gerçekleştirdiğimiz güreşleri haklı gururla bitirdik. Daha öncesinde yemek kararı almıştık. Bugün çok şükür hep birlikte en iyi şekilde güreşleri yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu bağlamda güreşleri organize ederken tam 35 gün önce güreşlerimizi, ilçemizi ve geleneklerimizi ulusal anlamda tanıtmak için yola çıktık. Zamanımız çok kısıtlıydı. Aynı gün bir komite oluşturduk. Bu komitenin en önemli özelliği bütün siyasi temsilcilerin olduğu bir komite, ata sporumuz farklı, siyaset farklı ata sporumuzu siyasetten farklı tutmak gerekiyor. Ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız diyen bir ekiple çalıştık. Gerçekten çok önemli ve güzel bir süreç geçirdik. 35 gün boyunca her gün saat 5’ten 9’a kadar çekirdek bir komite ile istişare toplantısı yaptık. Hafta da bir de daha geniş katılımlı bir komite ile toplantı yaptık. Son günlerde bu toplantıları her gün yaptık. İşin sonunda toplamda 10-15 günlük süreçte panayırımız, festivalimiz, luna parkımız, ardında ata sporumuz güreşlerimiz ile taçlandırdığımız bir organizasyon gerçekleştirdik. Gerçekten bu sürecin her biri diğerinden daha güzel ilerledi. Niyet halis olunca Allah yardım ediyor. Bizim ilk güreşimiz olduğundan ve uzun zamandır güreş yapılmadığından sahadaki çiminden bayrağına, güreşçisinin küçüğünden büyüğüne düşünmek zorundaydık. Çok şükür burada emeği geçen Bayram Çınar Başkanımız olmak üzere emekleri azımsanamayacak olan Hasan Başkanımıza tüm güreş komitesine, “Kadın belediye başkanının eli değdiği belli oluyor” cümlesini yaşattığınız için, arkamda ne kadar büyük bir ekip olduğunu tekrardan gösterdiğiniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Ardından konuşan Komite Başkan Vekili Bayram Çınar; Bu süreçte birinizi kırdıysam, sürçü lisan ettiysem, büyüklerimden, küçüklerimden hepinizden ayrı ayrı özür dilerim. Herkes hakkını helal etsin çok kısa bir süreçti. Bu süreçte böyle bir başarı Allah bize nasip etti. Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.” Dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.