Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 29.08.2024 - 20:29, Güncelleme: 29.08.2024 - 20:29 2344 kez okundu.
 

Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş aziz milletimizin bu topraklardaki bin yıllık varlığının perçinlendiği 30 Ağustos Zaferimizin 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.
antalyahabertakip.com - Ülkemizi istila etmek isteyen düşmana karşı, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde şaha kalkan Kahraman Türk Milleti, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla hepsi birer Mehmetçik olmuş ve 30 Ağustos 1922 günü Dumlupınar’da kazandığı Büyük Zafer ile tarih yazmıştır. Bu zaferin ardından ATATÜRK’ün “Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri!'' emriyle Kahraman Türk Ordusu, yine bir Ağustos ayında, Malazgirt Zaferiyle yurt edindiğimiz Anadolu topraklarını ebedi olarak bağımsız kılmıştır. 30 Ağustos Zaferi; Türkiye Cumhuriyetinin temelinin sağlamlaştırıldığı, ebedi hayatının taçlandırıldığı ve Mümtaz Milletimizin vatan sevgisinin, eşsiz kahramanlığının, güçlü birlik ve beraberliğinin unutulmaz sembolüdür. İstiklal mücadelemizde akan kanlar, bu semada uçuşan Şehit ruhları, Türkiye Cumhuriyetinin ebedi muhafızlarıdır. Yüz iki yıl önce 30 Ağustosta gösterilen kahramanlığın, cesaretin ve kudretin şiddeti hala taze olup, daha güçlü yarınlara, nice yüzyıllara yürüyüşümüzde bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Milli ruhumuzu canlı tutan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, bizlere üzerinde hür olarak gururla yaşadığımız bu vatanı bırakan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, Şanlı Ordumuzun Kahraman Askerlerini, cesaretleriyle tarih ve destan yazarak bize ezeli ve ebedi vatanımızı bırakan tüm Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyor, Muazzez Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.
Tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş aziz milletimizin bu topraklardaki bin yıllık varlığının perçinlendiği 30 Ağustos Zaferimizin 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

antalyahabertakip.com - Ülkemizi istila etmek isteyen düşmana karşı, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde şaha kalkan Kahraman Türk Milleti, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla hepsi birer Mehmetçik olmuş ve 30 Ağustos 1922 günü Dumlupınar’da kazandığı Büyük Zafer ile tarih yazmıştır. Bu zaferin ardından ATATÜRK’ün “Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri!'' emriyle Kahraman Türk Ordusu, yine bir Ağustos ayında, Malazgirt Zaferiyle yurt edindiğimiz Anadolu topraklarını ebedi olarak bağımsız kılmıştır.

30 Ağustos Zaferi; Türkiye Cumhuriyetinin temelinin sağlamlaştırıldığı, ebedi hayatının taçlandırıldığı ve Mümtaz Milletimizin vatan sevgisinin, eşsiz kahramanlığının, güçlü birlik ve beraberliğinin unutulmaz sembolüdür. İstiklal mücadelemizde akan kanlar, bu semada uçuşan Şehit ruhları, Türkiye Cumhuriyetinin ebedi muhafızlarıdır. Yüz iki yıl önce 30 Ağustosta gösterilen kahramanlığın, cesaretin ve kudretin şiddeti hala taze olup, daha güçlü yarınlara, nice yüzyıllara yürüyüşümüzde bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Milli ruhumuzu canlı tutan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, bizlere üzerinde hür olarak gururla yaşadığımız bu vatanı bırakan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, Şanlı Ordumuzun Kahraman Askerlerini, cesaretleriyle tarih ve destan yazarak bize ezeli ve ebedi vatanımızı bırakan tüm Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyor, Muazzez Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.