Teknoloji Devi’nin Açılışını Başkan Kara Yaptı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 29.08.2024 - 20:13, Güncelleme: 29.08.2024 - 20:13 2410 kez okundu.
 

Teknoloji Devi’nin Açılışını Başkan Kara Yaptı

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, M.Markt’ın Türkiye genelindeki yüzüncü mağazası olan Manavgat şubesinin açılışına katıldı.
antalyahabertakip.com - Açılış töreni, Manavgat çevre yolu üzerinde bulunan mağazada gerçekleştirildi. Törene, Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara ile eşi Hacer Ceyhan Kara, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, M.Markt Türkiye CEO’su Hulusi Acar, belediye başkan yardımcıları, teknoloji dünyasının önde gelen isimleri, yerel iş dünyası temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Doğukan Manço Coşkusu Firma yetkilileri, Manavgat halkını yeni mağazada sunulan ürün ve hizmetlerle tanıştırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Doğukan Manço’nun muhteşem DJ performansıyla başlayan gece, bin drone uçurularak yapılan hava gösterileriyle devam etti. Başkan Kara’dan İş ve İstihdam Vurgusu Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, açılışta yaptığı konuşmada, Manavgat’ın büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu vurguladı. Kara, teknoloji sektöründeki bu büyük adımın, bölgedeki ekonomik dinamizmi artıracağını ve yerel istihdamı teşvik edeceğini belirtti. Başkan Kara, "M.Markt ailesine ve bütün tedarikçilere teşekkür ediyorum. Yüzüncü mağaza olması bizim için ekstra anlamlı. Bu kadar iş ve istihdam yaratan bir yatırımcıya Manavgat’ı tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Bölgemizin en güzel mağazasını açacağız. Manavgat çok hızlı büyüyen bir kent, belki yüz birinciyi de Manavgat’ta açarız. Biz biriz birlikteyiz, hep beraber Manavgat’ız." dedi. Başkan Kara, firma yetkililerine yerel istihdama sağladıkları destekten dolayı teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu. Teknoloji Firmasının Yüzüncü Mağazası Açılış, teknoloji firmasının Türkiye genelindeki yüzüncü mağazasının olması açısından büyük bir anlam taşıyor. Firma, son yıllarda hızla büyüyen ve dijitalleşen pazarın bir parçası olarak, ülke genelinde stratejik noktalarda mağazalar açarak müşteri deneyimini geliştirmeyi hedefliyor. Manavgat’taki yeni mağaza, bu genişleme stratejisinin önemli bir parçası olarak konumlanıyor. Açılışa Özel İndirimler M.Markt Manavgat’ta dizüstü bilgisayarlardan tabletlere, küçük ev aletlerinden telefon ve televizyonlara kadar birçok teknoloji ürününde açılışa özel büyük indirimler yer alıyor. Kampanyalar 29-30 Ağustos boyunca devam edecek.
Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, M.Markt’ın Türkiye genelindeki yüzüncü mağazası olan Manavgat şubesinin açılışına katıldı.

antalyahabertakip.com - Açılış töreni, Manavgat çevre yolu üzerinde bulunan mağazada gerçekleştirildi. Törene, Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara ile eşi Hacer Ceyhan Kara, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, M.Markt Türkiye CEO’su Hulusi Acar, belediye başkan yardımcıları, teknoloji dünyasının önde gelen isimleri, yerel iş dünyası temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Doğukan Manço Coşkusu

Firma yetkilileri, Manavgat halkını yeni mağazada sunulan ürün ve hizmetlerle tanıştırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Doğukan Manço’nun muhteşem DJ performansıyla başlayan gece, bin drone uçurularak yapılan hava gösterileriyle devam etti.

Başkan Kara’dan İş ve İstihdam Vurgusu

Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, açılışta yaptığı konuşmada, Manavgat’ın büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu vurguladı. Kara, teknoloji sektöründeki bu büyük adımın, bölgedeki ekonomik dinamizmi artıracağını ve yerel istihdamı teşvik edeceğini belirtti. Başkan Kara, "M.Markt ailesine ve bütün tedarikçilere teşekkür ediyorum. Yüzüncü mağaza olması bizim için ekstra anlamlı. Bu kadar iş ve istihdam yaratan bir yatırımcıya Manavgat’ı tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Bölgemizin en güzel mağazasını açacağız. Manavgat çok hızlı büyüyen bir kent, belki yüz birinciyi de Manavgat’ta açarız. Biz biriz birlikteyiz, hep beraber Manavgat’ız." dedi. Başkan Kara, firma yetkililerine yerel istihdama sağladıkları destekten dolayı teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

Teknoloji Firmasının Yüzüncü Mağazası

Açılış, teknoloji firmasının Türkiye genelindeki yüzüncü mağazasının olması açısından büyük bir anlam taşıyor. Firma, son yıllarda hızla büyüyen ve dijitalleşen pazarın bir parçası olarak, ülke genelinde stratejik noktalarda mağazalar açarak müşteri deneyimini geliştirmeyi hedefliyor. Manavgat’taki yeni mağaza, bu genişleme stratejisinin önemli bir parçası olarak konumlanıyor.

Açılışa Özel İndirimler

M.Markt Manavgat’ta dizüstü bilgisayarlardan tabletlere, küçük ev aletlerinden telefon ve televizyonlara kadar birçok teknoloji ürününde açılışa özel büyük indirimler yer alıyor. Kampanyalar 29-30 Ağustos boyunca devam edecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.