30 Ağustos Zafer Bayramı Nedeniyle Yapılacak Etkinlikler Kapsamında Kapanacak Yollar

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 29.08.2024 - 19:02, Güncelleme: 29.08.2024 - 19:02 2055 kez okundu.
 

30 Ağustos Zafer Bayramı Nedeniyle Yapılacak Etkinlikler Kapsamında Kapanacak Yollar

Konyaaltı Caddesi, Güllük Caddesi ve Cumhuriyet Caddesine trafik kontrollü olarak sağlanacaktır.
antalyahabertakip.com - 30 Ağustos Cuma günü 09:15'de  Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan Resmi Geçit Töreni ve Çelenk Sunumu ile ilgili olarak,  Konyaaltı Caddesi, Güllük  Caddesi ve Cumhuriyet Caddesine trafik kontrollü olarak sağlanacaktır. 30 Ağustos Cuma Günü Akşam Yapılacak konser etkinliği ile ilgili olarak  16:00'dan itibaren Huzur Kavşağından (Selekler) Cumhuriyet Meydanı İstikametine - Cumhuriyet Caddesi ve bu caddelere bağlanan yollar, trafiğe kapatılacak olup,  Güllük Caddesi 100.Yıl Kavşağından Selekler Kavşağı istikametine, Hasan Subaşı Caddesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi kesişiminden Katlı Otopark Kavşağı istikametine doğru  trafik kontrollü olarak sağlanacaktır.
Konyaaltı Caddesi, Güllük Caddesi ve Cumhuriyet Caddesine trafik kontrollü olarak sağlanacaktır.

antalyahabertakip.com - 30 Ağustos Cuma günü 09:15'de  Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan Resmi Geçit Töreni ve Çelenk Sunumu ile ilgili olarak,  Konyaaltı Caddesi, Güllük  Caddesi ve Cumhuriyet Caddesine trafik kontrollü olarak sağlanacaktır.

30 Ağustos Cuma Günü Akşam Yapılacak konser etkinliği ile ilgili olarak  16:00'dan itibaren Huzur Kavşağından (Selekler) Cumhuriyet Meydanı İstikametine - Cumhuriyet Caddesi ve bu caddelere bağlanan yollar, trafiğe kapatılacak olup,  Güllük Caddesi 100.Yıl Kavşağından Selekler Kavşağı istikametine, Hasan Subaşı Caddesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi kesişiminden Katlı Otopark Kavşağı istikametine doğru  trafik kontrollü olarak sağlanacaktır.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.